Pyöreämpi peppu scrunch treenitrikoilla!

Kova pakaratreeni kasvattaa ja kehittää pakaralihaksia. Vahvat lihakset saavat pepun pyöreämmäksi. Mutta olisiko oikotietä onneen? Miten saan heti pyöreämmän pepun? 

Scrunch treenitrikoot korostavat muotoja 

Supersuositut scrunch butt trikoot eivät toki muuta peppua pyöreäksi, mutta ne saavat sen näyttämään pyöreämmältä. Kun kova treeni on muokannut peppua, näyttävät scrunch treenilegginsit päällä vieläkin paremmalta! 

Idea rypytys treenitrikoissa on takapuolen keskellä oleva sauma, joka jää pakaroiden väliin. Se korostaa upeasti muotoja. 

Mitkä sitten valita valtavasta valikoimasta?

Aminopörssin suosituimmat scrunch treenilegginsit ovat ICANIWILL, Relode ja Better Bodies brändeiltä. Lue lisää, niin tiedät, mikä toimii sinulla parhaiten! 

Suosituimmat scrunch trikoot 

ICANIWILL Define Seamless scrunch on meillä ylivoimainen suosikki vuodesta toiseen. 

Ihanasta materiaalista valmistetut laadukkaat trikoot todentotta toimivat heti! Päällä pehmeät ja silti riittävän napakat trikoot istuvat täydellisesti. Tästä mallista voit valita oman kokosi. 

ICANIWILL Rush on meillä uusimpia ICIW brändin trikoita. Toisin kuin muissa peppurypytysmalleissa, näissä ei heti nimessä lue scrunch.

Nopeasti suosituksi noussut malli korostaa sekä peppua että jalkoja paitsi rypytyksen myös kankaan yksityiskohtien ansiosta.  Tästä mallista on myös olemassa Rush Shorts naisten muotoja korostavat treenishortsit. 

Better Bodies Scrunch

Todella napakasta, hiukan paksummasta kankaasta valmistetut, fitness urheilijoiden suosimat Better Bodies scrunch treenitrikoot nousivat välittömästi suosituiksi. Betterin koko on napakkaa ja kangas tiukka, joten valitse oma kokosi. Vyötärönauha on tiukka ja pysyy taatusti paikallaan. Vaikka suomalaiset suosivat usein ja paljon mustia scrunch trikoita, tästä mallista punainen on ollut supersuosittu. Kuvassa on punainen Better Bodies Scrunch Leggings.

Tästä mallisto on myös saatavilla erittäin lyhyet ja napakat Better Bodies scrunch treenishortsit. 

Relode Scrunch 

Reloden scrunch on erittäin kevyestä ja superpehmeästä kankaasta valmistettu trikoo, joka korostaa upeasti pakaroiden muotoa pyllyrypytyksen ansiosta. Relode logo on takana suuri ja vyötärönauha pysyy erinomaisesti paikallaan. Tämä pehmeämpää kangasta saa hakea! Kääntöpuolena on se, että kangas ei ole niin napakka. Jos siis kaipaat ei puristavaa kangasta, tämä on valintasi. 

Tästä mallista musta on ylivoimainen suosikki, mutta myös värit ihastuttavat. Usein Relodesta hankitaankin ensin musta prime scrunch ja sitten piristetään treeniä värivaihtoehdolla. 

Kuvassa on musta Relode Prime Scrunch treenitrikoo. Jos olet kahden koon välillä, valitse pienempi koko. 

Tästä mallista on myös shortsimalli Relode Prime Scrunch shorts. 

Aminopörssin scrunch treenitrikoiden valikoima on paras! 

Mainittujen esimerkkimallien lisäksi meiltä löytyy monta muutakin mallia, jotka korostavat pakaroita. Nämä ovat ne suosikit, joita meiltä haetaan yhä uudelleen. Siksi suosittelemme niitä mielellämme. 

Kaikki naisten treenitrikoot löydät tästä linkistä.

Tiesithän, että Aminopörssissä on sovituskoppi, jossa pääset sovittamaan kaikki vaatteet. Vaaterekeissä on yhdet koot esillä ja lisää kokoja saat myyjältä pyydettäessä. Autamme mielellämme valinnassa. Tervetuloa kotimaiseen Aminopörssiin!