Tuotteillamme on 14 päivän kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus (Kuluttajansuojalaki, 6 Luku Kotimyynti ja etämyynti, 15§ Peruuttamisoikeus etämyynnissä), joka alkaa siitä, kun olet vastaanottanut tilaamasi tuotteet.

Mikäli harkitset tuotteen palauttamista, tutustu alla oleviin palautusohjeisiin huolellisesti.

Palautusmaksu on 6€. 

Jos palautat vain osan tilaamistasi tuotteista Matkahuollon kautta ja tilauksen arvo laskee palautuksen jälkeen alle Matkahuollon toimitustavan rahtivapaan rajan (alle 79€) lisätään tilaukselle toimituskulut. Mikäli palautat koko tilauksen, vähennetään palautettavasta summasta sekä toimitus- että palautuskulut. 

Asiakas vastaa aina itse boulderpatjojen eli crash pädien palautuskuluista. 

Palautusosoite:
Nutrimarket Oy - Aminopörssi
Ruosilantie 14
00390 Helsinki

Näin palautat tai vaihdat tuotteen:

Vaihto: Tuotteen voi vaihtaa samaan tuotteeseen toiseen kokoon (varastotilanteen mukaan) kerran veloituksetta, jos olet tilannut tuotteesta väärän koon. Lähetämme toivomasi koon tilalle, kun väärä koko palautuu meille. Veloitukseton vaihto edellyttää, että tilauksen loppusumma Matkahuoltoa käyttäessä ei laske alle ilmaisen toimituksen rajan (79€).

Virheellinen tuote: Jos tuotteessa on vika, olemme yhteydessä tuotteen valmistajaan yhteydenottosi jälkeen, jotta asia selviää parhaalla mahdollisella tavalla. Huom! Kun tuote on viallinen, lähetä meille kuva ja selitys virheestä sähköpostilla. Liitä mukaan mukaan tieto tilauksestasi tilausnumeroineen. 

Väärä tuote: Jos olet saanut väärän tuotteen, ole meihin yhteydessä. Kun tuote palautuu meille, saat oikean tuotteen tilalle.

Pakkaa tuotteet huolellisesti niiden alkuperäiseen myyntipakkaukseen, ja liitä mukaan nämä tiedot: nimi, osoite, tilausnumero, puhelinnumero, palautuksen syy ja kerro onko kyseessä palautus vai vaihto. Mikäli kyseessä on tuotteen vaihto, kerro mihin tuotteeseen/kokoon haluat vaihtaa tuotteen.

Postin tilaukset: Palauta Helposti-koodilla mihin tahansa Postin automaattiin tai postiin.

 1. Mene osoitteeseen: posti.fi/palautapaketti
 2. Syötä pakettisi lähetystunnus (JJFI -alkuinen) sille varattuun kenttään ja sivusto antaa sinulle yksilöllisen Helposti-koodin.
 3. Kirjoita Helposti-koodisi paketin päälle, ja vie palautus valitsemaasi postiin tai automaattiin.
 4. Säilytä palautuskuitti/Helposti-koodi

  Vaihtoehtoisesti voit tehdä palautuksen myös suoraan postiin käyttäen asiakaspalautustunnusta: 625851. Palautuksessa täytyy olla mukana seurantatunnus.

  Matkahuollon tilaukset: 

  Palautus Matkahuollon toimipisteeseen.
  Kirjoita pakettiin Aminopörssin palautustunnus 9554719 ja vie se mihin tahansa Matkahuollon noutopisteeseen. Palautustunnuksella voit palauttaa lähetyksen kaikista muista Matkahuollon palvelupisteistä, paitsi automaateista.

  Palautus Matkahuollon automaattiin.
  Rekisteröidy Matkahuollon asiakkaaksi joko Matkahuollon verkkosivuilla tai lataa Matkahuollon appi puhelimeen, jonka kautta pääset rekisteröitymään. Saat aktivointikoodin ja voit palauttaa Matkahuollon paketin Matkahuollon automaattiin.

  Jos et halua rekisteröityä Matkahuollon asiakkaaksi, käytä Aminopörssistä saatua palautustunnusta verkkopalvelussa. Valitse paketti Saapuvat paketit -listalta, jonka jälkeen Palauta-nappi tulee näkyviin. Syötä Aminopörssin palautustunnus. Valitse paketti Saapuvat paketit -listalta, jonka jälkeen Palauta-nappi tulee näkyviin ja voit aktivoida palautuksen.
  Saat aktivointikoodin, jolla voit jättää palautuksen mihin tahansa Matkahuollon automaattiin.

  Pakettiautomaatista palautus onnistuu näin:
  1. Kirjoita paketin päälle aktivointikoodi, lähettäjän nimi, osoite ja matkapuhelinnumero ja vastaanottajan nimi ja osoite.
  2. Valitse pakettiautomaatin näytöltä Lähetä.
  3. Skannaa palautusosoitekortissa oleva viivakoodi tai syötä aktivointikoodi näytön ohjeiden mukaan. Valitse Hyväksy.
  4. Valitse näytöltä paketille sopivan kokoinen lokero (S–XL). Valitsemasi lokeron ovi avautuu automaattisesti.
  5. Jätä paketti lokeroon ja sulje lokeron ovi.

  Rahojen palautus
  Hyvitämme palauttamiesi tuotteiden hinnan, kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi. Palautus suoritetaan sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi. Saat vahvistuksen sähköpostitse, kun palautuksesi on rekisteröity onnistuneesti.

  Tuotteillamme on 14 vrk palautusoikeus kaikissa kotimaan tilauksissa. Palautusmaksu on 6 €.

  Osapalautuksissa, mikäli tilauksen arvo laskee palautuksen jälkeen alle ilmaisen toimituksen rajan (Matkahuollon toimitus ja yli 79€), lisätään toimituskulujen lisäksi myös palautusmaksu 6 € tilaukselle.

  Jos palautat koko tilauksen, vähennetään palautettavasta summasta sekä toimitusmaksu että palautusmaksu.

  Klarna-lasku: Jos palautat koko tilauksen liitä palautukseen mukaan alkuperäinen lasku. Osapalautuksissa muista vähentää palautettavan tuotteen/tuotteiden hinta lähetystä koskevan laskun loppusummasta.

  Huomioithan ennen palautusta myös seuraavat asiat:

  • Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia, virheettömiä ja myyntikuntoisia.
  • Palautettavan tuotteen täytyy olla 100% myyntikuntoinen: siisti, käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessa. Vaatteissa ja varusteissa tulee olla kaikki laput paikallaan. Tuotteessa ei saa olla karvoja tai tahroja (kuten meikkitahroja) tai mitään hajuja (esim. tupakan tai ruoan hajua). Lisäravinteissa ja elintarvikkeissa pitää olla sinetit paikallaan ja tuotteen tulee olla täysin käyttämätön.
  • Huom. Jos kaikki mainitut kriteerit eivät täyty, tuote lähetetään takaisin ostajalle ja ostajalta veloitetaan toimituskulut. Tämä koskee myös tilanteita, joissa osa palautettavista tuotteista täyttää palautuskriteerit ja osa ei.
  • Vaihto- tai palautusoikeus ei koske alusvaatteita, uima-asuja, shakereitä ja juomapulloja ja avattuja pakkauksia esim. lisäravinteita ja elintarvikkeita.
  • 14 vuorokauden peruuttamisaika koskee myös digitaalisia palveluita (sähköpostitse toimitettavat harjoitusohjelmat). Peruuttamisoikeus kuitenkin päättyy, kun harjoitusohjelma on lähetetty asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen, jolloin asiakas voi aloittaa harjoitusohjelman käytön.

  Noutamattomat lähetykset: Noutamattomista tilauksista veloitamme aina 12 € (palautus- ja lähetyskulut).