Tuotteillamme on 14 päivän kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus (Kuluttajansuojalaki, 6 Luku Kotimyynti ja etämyynti, 15§ Peruuttamisoikeus etämyynnissä), joka alkaa siitä, kun olet vastaanottanut tilaamasi tuotteet. Mikäli harkitset tuotteen palauttamista, tutustu alla oleviin palautusohjeisiin huolellisesti.

Huomioithan, että mikäli tilauksen arvo laskee palautuksen jälkeen alle 59€, lisätään mahdollisten toimituskulujen lisäksi myös palautuskulut 5,90€ tilaukselle. Mikäli palautat koko tilauksen, vähennetään palautettavasta summasta sekä toimitus- että palautuskulut. Asiakas vastaa itse boulderpatjojen eli crash pädien palautuskuluista. 

Palautusosoite:
Nutrimarket Oy - Aminopörssi
Ruosilantie 14
00390 Helsinki

Näin palautat tai vaihdat tuotteen:

Pakkaa tuotteet huolellisesti niiden alkuperäispakkaukseen ja liitä mukaan nämä tiedot: nimi, osoite, tilausnumero, puhelinnumero, palautuksen syy ja kerro onko kyseessä palautus vai vaihto. Mikäli kyseessä on tuotteen vaihto, kerro mihin tuotteeseen/kokoon haluat vaihtaa tuotteen.

Postin tilaukset: Palauta Helposti-koodilla mihin tahansa Postin automaattiin tai postiin.

 1. Mene osoitteeseen: posti.fi/palautapaketti
 2. Syötä pakettisi lähetystunnus (JJFI -alkuinen) sille varattuun kenttään ja sivusto antaa sinulle yksilöllisen Helposti-koodin.
 3. Kirjoita Helposti-koodisi paketin päälle, ja vie palautus valitsemaasi postiin tai automaattiin.
 4. Säilytä palautuskuitti/Helposti-koodi

  Vaihtoehtoisesti voit tehdä palautuksen myös suoraan postiin käyttäen asiakaspalautustunnusta: 625851. Palautuksessa täytyy olla mukana seurantatunnus.

  DB Schenker tilaukset: Palauta paketti DB Schenker-noutopisteeseen samalla lähetystunnuksella, millä paketti on noudettu.

  Matkahuollon tilaukset: 

  Palautus Matkahuollon toimipisteeseen.
  Kirjoita pakettiin Aminopörssin palautustunnus 9554719 ja vie se mihin tahansa Matkahuollon noutopisteeseen. Palautustunnuksella voit palauttaa lähetyksen kaikista muista Matkahuollon palvelupisteistä, paitsi automaateista.

  Palautus Matkahuollon automaattiin.
  Rekisteröidy Matkahuollon asiakkaaksi joko Matkahuollon verkkosivuilla tai lataa Matkahuollon appi puhelimeen, jonka kautta pääset rekisteröitymään. Saat aktivointikoodin ja voit palauttaa Matkahuollon paketin Matkahuollon automaattiin.

  Jos et halua rekisteröityä Matkahuollon asiakkaaksi, käytä Aminopörssistä saatua palautustunnusta verkkopalvelussa. Valitse paketti Saapuvat paketit -listalta, jonka jälkeen Palauta-nappi tulee näkyviin. Syötä Aminopörssin palautustunnus. Valitse paketti Saapuvat paketit -listalta, jonka jälkeen Palauta-nappi tulee näkyviin ja voit aktivoida palautuksen.
  Saat aktivointikoodin, jolla voit jättää palautuksen mihin tahansa Matkahuollon automaattiin.

  Pakettiautomaatista palautus onnistuu näin:
  1. Kirjoita paketin päälle aktivointikoodi, lähettäjän nimi, osoite ja matkapuhelinnumero ja vastaanottajan nimi ja osoite.
  2. Valitse pakettiautomaatin näytöltä Lähetä.
  3. Skannaa palautusosoitekortissa oleva viivakoodi tai syötä aktivointikoodi näytön ohjeiden mukaan. Valitse Hyväksy.
  4. Valitse näytöltä paketille sopivan kokoinen lokero (S–XL). Valitsemasi lokeron ovi avautuu automaattisesti.
  5. Jätä paketti lokeroon ja sulje lokeron ovi.

  Rahojen palautus
  Hyvitämme palauttamiesi tuotteiden hinnan, kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi. Palautus suoritetaan sillä maksutavalla, jota olet käyttänyt tilausta tehdessäsi. Saat vahvistuksen sähköpostitse, kun palautuksesi on rekisteröity onnistuneesti.

  Huomioithan, että mikäli tilauksen arvo laskee palautuksen jälkeen alle 59€, lisätään mahdollisten toimituskulujen lisäksi myös palautuskulut 5,90€ tilaukselle. Mikäli palautat koko tilauksen, vähennetään palautettavasta summasta sekä toimitus- että palautuskulut.

  Klarna-lasku: Jos palautat koko tilauksen liitä palautukseen mukaan alkuperäinen lasku. Osapalautuksissa muista vähentää palautettavan tuotteen/tuotteiden hinta lähetystä koskevan laskun loppusummasta.

  Huomioithan ennen palautusta myös seuraavat asiat:

  • Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia ja virheettömiä.
  • Mikäli tuote palautuu myyntikelvottomana eli tuote on avattu, sitä on käytetty, tuote on likaantunut tai tuote on pesty, emme hyväksy palautusta. Tuote on myyntikelvoton myös siinä tapauksessa, että siitä on irrotettu tuotelaput tai se palautetaan ilman myyntipakkaustaan tai myyntipakkaus ei ole ehjä. Myyntikelvottomasta tuotteesta ei palauteta rahaa. Alusvaatteilla ja muita hygieniatuotteilla ei ole palautusoikeutta.
  • 14 vuorokauden peruuttamisaika koskee myös digitaalisia palveluita (sähköpostitse toimitettavat harjoitusohjelmat). Peruuttamisoikeus kuitenkin päättyy, kun harjoitusohjelma on lähetetty asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen, jolloin asiakas voi aloittaa harjoitusohjelman käytön.