Aminopörssin uusi, lisäravinnetaivaaksikin kutsuttu myymälä sijaitsee Konalassa, Helsingissä. Sama hinnoittelu ja samat tarjoukset online ja in-store!

 Osoite: Ruosilantie 14 00390 Helsinki. 

Aukiolo:

 • MA-PE klo 10-18
 • LA klo 10-15

Pyhäpäivisin suljettu.

 • 6.12 itsenäisyyspäivänä myymälä on suljettu
 • 24.12-26.12 Jouluna: Jouluaattona, Joulupäivänä ja Tapaninpäivänä myymälä on suljettu. 
 • 1.1. Uuden Vuoden Päivänä myymälä on suljettu. 

  HUOM! Kiertotie käytössä 17.2 eteenpäin Ruosilantien remontin vuoksi. Katso ajo-ohje alta. 

   Ajo-ohjeet:

   Kun ajat Vihdintietä Pohjoiseen, jatka Ruosilantien ohi 1 km matka S-marketin risteykseen. Käänny oikealle Malminkartanontielle, siitä oikealle Kartanonkaareen, ja jälleen oikealle kohti Aminopörssiä ja Ruosilantietä.

   Kun ajat Vihdintietä Etelään, käänny 1 km ennen Ruosilantietä olevasta S-marketin risteyksestä vasemmalle Malminkartanontielle. Käänny Malminkartanontieltä Kartanonkaareen, ja jälleen oikealle kohti Aminopörssiä ja Ruosilantietä.

   Oven edessä on ilmaiset parkkipaikat, ja myymälässä on harvoin ruuhka. Sovituskopissa vaatevalinnat onnistuvat kerralla nappiin, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle parhaiten sopivat lisäravinteet.

   Myymälärakennus
   Aminopörssin myymälä

   Parkkipaikat

   Saat parkkipaikan myymälämme edestä. Tullessasi ostoksille voit ajaa autosi myös myymälän edessä oleville parkkipaikoille, joissa lukee Aminopörssi.

   Myymälän hinnat

   Sama hinnoittelu koskee sekä nettiä että myymälää. Netin kampanjat ovat siis aina voimassa myös myymälässä. Myymälässä voi olla erikoiseriä tuotteita, joita ei ole saatavilla netin kautta.  

   Verkkokaupan tilausten nouto myymälästä
   Verkkokaupan tilaukset voit noutaa Aminopörssin myymälästä Helsingin Konalasta. Voit noutaa tilauksen myymälän aukioloaikoina sen jälkeen, kun olet vastaanottanut vahvistuksen, että tilauksesi on valmiina noudettavaksi. Tilaukset ovat yleensä noudettavissa tilausta seuraavana arkipäivänä.

   Myymälän maksutavat
   Voit maksaa myymälässämme seuraavilla maksutavoilla: pankkikortit, VISA, visa electron, käteinen.

   Aminopörssin henkilökunta
   Kotimainen Aminopörssi on pk-yritys, joka työllistää yrittäjän lisäksi monta alan ammattilaista. Timanttisessa tiimissämme on tärkeää hyvä fiilis, toisten kunnioittaminen sekä omien vahvuuksien toteuttaminen. Meillä on töissä mukavaa, ja se näkyy asiakaspalautteiden perustella myös ulospäin. Meille on kiva tulla ostoksille! Tutustu tarkemmin henkilökuntaamme täältä.

   Myymälän sekä verkkokaupan yhteystiedot löydät asiakaspalvelu-sivulta.