Kotimainen treeni- ja lisäravinnekauppa Aminopörssi on sekä nettikauppa että lisäravinnetaivaaksi kutsuttu myymälä.

Myymälämme, joka toimii myös tuotteiden varastona, sijaitsee Helsingin Konalassa Vihdintien varrella. Kaikki nettitilaukset pakataan myymälästä käsin. Keräämme tuotteet tilauksiin myymälän hyllyistä, ja pakkaamme tilauksia matkaan pakkauspisteellä. Autamme aina mielellämme tuotteiden valinnassa. 

Sama hinnoittelu ja samat tarjoukset ovat voimassa sekä myymälässä että nettikaupassa. Myymälässä voi olla myös erikoiseriä tuotteita myynnissä, mitä ei netistä saa. Myymälässä on käytössä myös kanta-asiakaskortti. 

   

   Osoite: Ruosilantie 14 00390 Helsinki. 

  Aukiolo:

  • MA-PE klo 10-18
  • LA klo 10-15

  Pyhäpäivisin suljettu.

  Uusi Vuosi:

  Myymälä on avoinna normaalisti lauantaina 30.12 klo 10-15 

  Uuden Vuoden päivänä 1.1.2024 ja loppiaisena 6.1.2024 myymälä on suljettu.

   Ajo-ohjeet.

   Aja Vihdintieltä suoraan Ruosilantielle. Kun ajat Ruosilantie 14 porttien kohdalta sisäpihalle ja näet Aminopörssin. Olemme samassa talossa RX Moton kanssa. 

   Myymälärakennus
   Aminopörssin myymälä

   Parkkipaikat

   Tullessasi ostoksille voit ajaa autosi myymälän edessä oleville parkkipaikoille, joissa lukee Aminopörssi. Parkkipaikat ovat ilmaisia. 

   Myymälän hinnat

   Sama hinnoittelu koskee sekä nettiä että myymälää. Netin kampanjat ovat aina voimassa myös myymälässä. Myymälässä voi olla erikoiseriä tuotteita, joita ei ole saatavilla netin kautta.  

   Verkkokaupan tilausten nouto myymälästä
   Voit noutaa verkkokauppatilaukset Aminopörssin myymälästä myymälän aukioloaikana. Odota aina, että olet vastaanottanut vahvistuksen, että tilauksesi on valmiina noudettavaksi. Tilaukset ovat yleensä noudettavissa tilausta seuraavana arkipäivänä.

   Myymälän maksutavat
   Voit maksaa myymälässämme seuraavilla maksutavoilla: pankkikortit, VISA, Master Card, VISA electron, käteinen.

   Aminopörssin henkilökunta
   Kotimainen Aminopörssi on pk-yritys, joka työllistää yrittäjän lisäksi monta alan ammattilaista. Timanttisessa tiimissämme on tärkeää hyvä fiilis, toisten kunnioittaminen sekä omien vahvuuksien toteuttaminen. Meillä on töissä mukavaa, ja se näkyy asiakaspalautteiden perustella myös ulospäin. Meille on kiva tulla ostoksille! Tutustu tarkemmin henkilökuntaamme täältä.

   Myymälän sekä verkkokaupan yhteystiedot löydät asiakaspalvelu-sivulta.