Aminopörssin myymälä Aminopörssi The Store sijaitsee Helsingin Konalassa. Asiakaspalautteemme kertoo, että meille on aina kiva tulla!

Jos et ole vielä piipahtanut meillä fyysisesti, se on helppoa! Ruosilantielle ajaa näppärästi Vihdintietä pitkin. Oven edessä on runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja, ja myymälässä on harvoin ruuhka. Sovituskopissa vaatevalinnat onnistuvat kerralla nappiin, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle parhaiten sopivat lisäravinteet.

Myymälän sekä verkkokaupan yhteystiedot löydät asiakaspalvelu-sivulta.

Myymälän aukioloajat:

  • Ma-Pe 9-18
  • La 11-15 

Osoite ja sijainti:

Ruosilantie 1, 00390 Helsinki

Ajo-ohje autoilijoille
Kun tulet Kehä ykköstä pitkin käänny Vihdintielle Vihtiin päin. Aja noin 200 m ja käänny heti ensimmäisestä risteyksestä oikealle, Ruosilantielle. Näetkin sitten heti meidän Aminopörssi-teippaukset myymälässä. 

Tullessasi Pohjoisestä päin, aja Konalan ja Malminkartanon risteyksen ohi, jonka jälkeen noin 500 metrin ajon jälkeen käänny vasemmalle Ruosilantielle. Käännyttyäsi Ruosilantielle, näet meidät heti oikealla puolella.

Parkkipaikat
Saat parkkipaikan takuuvarmasti myymälämme edestä. Myymälämme edessä on reilusti vieraspaikkoja. Tullessasi ostoksille voit ajaa autosi myös myymälän edessä oleville parkkipaikoille, jossa lukee Nutrimarket Oy ja Aminopörssi.

Myymälän hinnat
Sama hinnoittelu koskee sekä nettiä että myymälää. Netin kampanjat ovat siis aina voimassa myös myymälässä. Myymälässä voi olla erikoiseriä tuotteita, joita ei ole saatavilla netin kautta.  

Verkkokaupan tilausten nouto myymälästä
Verkkokaupan tilaukset voit noutaa Aminopörssin myymälästä Helsingin Konalasta. Voit noutaa tilauksen myymälän aukioloaikoina sen jälkeen, kun olet vastaanottanut vahvistuksen, että tilauksesi on valmiina noudettavaksi. Tilaukset ovat yleensä noudettavissa tilausta seuraavana arkipäivänä.

Myymälän maksutavat
Voit maksaa myymälässämme seuraavilla maksutavoilla: pankkikortit, VISA, visa electron, käteinen.

Aminopörssin henkilökunta
Kotimainen Aminopörssi on pk-yritys, joka työllistää yrittäjän lisäksi monta alan ammattilaista. Timanttisessa tiimissämme on tärkeää hyvä fiilis, toisten kunnioittaminen sekä omien vahvuuksien toteuttaminen. Meillä on töissä mukavaa, ja se näkyy asiakaspalautteiden perustella myös ulospäin. Meille on kiva tulla ostoksille! Tutustu tarkemmin henkilökuntaamme täältä.