Aminopörssin uusi, lisäravinnetaivaaksikin kutsuttu myymälä sijaitsee Konalassa, Helsingissä. Sama hinnoittelu ja samat tarjoukset sekä myymälässä että nettikaupassa. 

 Osoite: Ruosilantie 14 00390 Helsinki. 

Aukiolo:

 • MA-PE klo 10-18
 • LA klo 10-15

Pyhäpäivisin suljettu.

   

   Ajo-ohjeet.

   Ruosilantien remontti on valmis! Pääset ajamaan Vihdintieltä suoraan Ruosilantielle. Aja Ruosilantie 14 porttien kohdalta sisäpihalle ja näetkin Aminopörssin. 

   Myymälärakennus
   Aminopörssin myymälä

   Parkkipaikat

   Tullessasi ostoksille voit ajaa autosi myös myymälän edessä oleville parkkipaikoille, joissa lukee Aminopörssi. Parkkipaikat ovat ilmaisia. 

   Myymälän hinnat

   Sama hinnoittelu koskee sekä nettiä että myymälää. Netin kampanjat ovat siis aina voimassa myös myymälässä. Myymälässä voi olla erikoiseriä tuotteita, joita ei ole saatavilla netin kautta.  

   Verkkokaupan tilausten nouto myymälästä
   Verkkokaupan tilaukset voit noutaa Aminopörssin myymälästä Helsingin Konalasta. Voit noutaa tilauksen myymälän aukioloaikoina sen jälkeen, kun olet vastaanottanut vahvistuksen, että tilauksesi on valmiina noudettavaksi. Tilaukset ovat yleensä noudettavissa tilausta seuraavana arkipäivänä.

   Myymälän maksutavat
   Voit maksaa myymälässämme seuraavilla maksutavoilla: pankkikortit, VISA, Master Card, VISA electron, käteinen.

   Aminopörssin henkilökunta
   Kotimainen Aminopörssi on pk-yritys, joka työllistää yrittäjän lisäksi monta alan ammattilaista. Timanttisessa tiimissämme on tärkeää hyvä fiilis, toisten kunnioittaminen sekä omien vahvuuksien toteuttaminen. Meillä on töissä mukavaa, ja se näkyy asiakaspalautteiden perustella myös ulospäin. Meille on kiva tulla ostoksille! Tutustu tarkemmin henkilökuntaamme täältä.

   Myymälän sekä verkkokaupan yhteystiedot löydät asiakaspalvelu-sivulta.