Kotimainen Aminopörssi on perheyritys, joka työllistää avioparin lisäksi monta suomalaista liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaista. Alusta alkaen yrityksen tavoitteena on ollut tarjota paras valikoima lisäravinteita & liikunta- & hyvinvointituotteita hyvään hintaan nopealla toimituksella.
Aminopörssin valikoima kattaa parhaat lisäravinteet ja ravintolisät, superfoodit ja luontaistuotteet, parhaat treenivaatteet ja treenivarusteet ja -välineet mm.  toiminnalliseen harjoitteluun, joogaan, kotitreeniin, toiminnalliseen harjoitteluun, salitreeniin, voimaharjoitteluun, otevoimatreeniin, pilatekseen ym. Kaikkea, mitä hyvinvointiin ja liikuntaan hurahtanut ihminen voi vain toivoa! 

Aminopörssin tiimille on tärkeää toisten kunnioittaminen sekä omien vahvuuksien hyödyntäminen ja kehittäminen työssä. Ehkäpä juuri siksi meillä on töissä mukavaa ja se näkyy. Asiakaspalautteen perusteella meille on kiva tulla. Tästä olemme erityisen iloisia ja jopa ylpeitä.

Aminopörssi on jokaisen liikkujan ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneen unelmakauppa - asiakkaidemme sanojen mukaan lisäravinnetaivas. Päivitämme valikoimaamme aktiivisesti asiakkaidemme toiveita kuunnellen ja trendejä aktiivisesti seuraamalla. Ammattitaitoinen henkilökunta opastaa tuotteiden valinnassa myymälässä mielellään.

Sydämellisesti tervetuloa meille, kotimaiseen Aminopörssiin! 

Nutrimarket Oy 2268578-4, Ruosilantie 14, 00390 HKI.