Kotimainen Aminopörssi on perheyritys, joka työllistää avioparin lisäksi monta suomalaista liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaista. Alusta alkaen yrityksen tavoitteena on ollut tarjota laaja valikoima lisäravinteita & liikunta- & hyvinvointituotteita edulliseen hintaan nopealla toimituksella.

Aminopörssin valikoima kattaa erittäin laajalti lisäravinteita, ravintolisiä, treenivaatteita, treenivarusteita ja -välineintä, superfoodeja ja luontaistuotuotteita. Kaikkea, mitä hyvinvointiin ja liikuntaan hurahtanut ihminen voi vain toivoa! 

Aminopörssin henkilökunnalle on tärkeää toisten kunnioittaminen sekä omien vahvuuksien hyödyntäminen ja kehittäminen työssä. Ehkäpä juuri siksi meillä on töissä mukavaa ja se näkyy. Asiakaspalautteen perusteella meille on kiva tulla. Tästä olemme erityisen iloisia ja jopa ylpeitä.

Aminopörssi on jokaisen liikkujan ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneen aarreaitta. Päivitämme valikoimaamme aktiivisesti asiakkaidemme toiveita kuunnellen ja trendejä aktiivisesti seuraamalla. Ammattitaitoinen henkilökunta opastaa tuotteiden valinnassa myymälässä mielellään.

Sydämellisesti tervetuloa kotimaiseen Aminopörssiin!

Henkilökunta