Valmarin kivennäisliuos on vanha, tunnettu tuote, joka auttaa tasapainottamaan kehon happotasapainoa!
Kotimainen Valmarin jo 1930 luvulta!
Professori J. Valmari kehitti Valmarin -nimisen kivennäisliuoksen vuonna 1938 tasapainottamaan elimistön happo-ja emäsarvoja. Sama resepti on edelleen käytössä.
Avalinlippu-merkin ansainnut Valmarin on luotettava kotimainen ravintolisä, jota perheyritys valmistaa Espoossa.
Miten Valmarin toimii?
Fyysinen rasitus, paasto, stressi, dieetti, alkoholin käyttö ja tupakointi lisäävät elimistön happamuutta. Valmarin koostumus pohjautuu happo-emästasapainoteorian pohjalta tehtyyn tutkimustyöhön.
Valmarinia käytetään tasapainottamaan ruokavalion aiheuttamaan happamuutta. Emäksinen Valmarin lisää emästä kehoon ja poistaa happamuutta elimistöstä. Se tasapainottaa elimistön happo-emästasapainoa ja edistää normaalia aineenvaihduntaa.
Valmarin käyttö:
närästys
hidas vatsan toiminta
palautuminen treenistä
aineenvaihdunta
Valmarin on luonnollinen apu närästykseen. Vegaaninen, sokeriton ja makeuttamaton Valmarin sopii myös erikoisruokavalioihin.
Valmarin voi käyttää kuuriluonteisesti tai silloin, kun sitä tarvitaan. Se sopii myös päivittäiseen käyttöön.
Tilaa Valmarin kotimaisesta Aminopörssistä hyvään hintaan!
Tilaa Valmarin netistä tai poikkea lisäravinnekauppa Aminopörssissä Helsingin Konalassa. Autamme mielellämme tuotteiden valinnassa.