Rosmariinivesi hiustenkasvuun

Vahvemmat hiukset ovat monen haavelistalla. 

Mutta voidaanko hiusten kasvuun vaikuttaa?

Hiukset kasvavat terveestä päänahasta. Sanotaankin, että terve hiuspohja on välttämätön hiusten kasvulle.

Hiusten pesu hellävaraisella shampoolla ja kuivan hiuspohjan kosteuttaminen ovat tärkeä osa terveen hiuspohjan hyvinvointia. Jos päänahka tuntuu todella kuivalta, kosteuttavan hoitoaineen hierominen hiuspohjaan on fiksu idea. Sen voi jättää hoitamaan kuivaa hiuspohjaa kuten hiuksiakin shampoopesun jälkeen. 

Puhdas+ sarjasta löytyy hellävarainen kollageenishampoo ja kollageenihoitoaine, jotka hoitavat ja hiuksia ja hiuspohjaa ja tekevät hiuksista tuuheammat. 

Ravinto vaikuttaa hiuksiin. Monipuolisesta ja riittävästä ravinnosta ja terveistä elämäntavoista pitävät myös hiukset. Vitamiineista ja kivennäisaineista tärkeitä hiuksille ovat mm. sinkki ja biotiini. Ne molemmat edistävät hiusten pysymistä normaalina. Kupari puolestaan edistää normaali hiusten pigmentoitumista. 

Nutri Works Strong Biotin on loistava biotiinivalmiste hiuksille. Se sisältää biotiinin lisäksi sinkkiä sekä metioniinia, jotka yhdessä edistävät hiusten hyvinvointia. 

Kosmetiikkapuolella kohistaan nyt rosmariinista ja erityisesti rosmariinivedestä. Vaikka kyse onkin kosmetiikasta, joka hoitaa ulkoisesti hiuksia ja ihoa, on rosmariinilla havaittu olevan positiivinen vaikutus hiusten kasvuun. 

Rosmariinin vaikutus perustuu (ainakin osittain) sen hiuspohjan hoitavuuteen. Se stimuloi verenkiertoa, mikä edistää hiuspohjan hyvinvointia. Rosmariinin sanotaan estävän hiustenlähtöä ja sillä on lisäksi antioksidanttisia vaikutuksia. 

Rosmariinista voi keitellä itse hiusvettä, mutta paljon helpommalla pääsee ostamalla tuotteen valmiina. 

Kotimainen Puhdas+ on vastannut tähän toiveeseen ja valmistanut uutuustuotteen, Puhdas+ Rosmariini hiusveden. Se on erittäin kevyt, pehmeän tuntuinen hiusvesi, joka sisältää myös aloe veraa. Välittömästi kuivuva, ohut suihke imeytyy välittömästi hiuksiin eikä jätä niitä lainkaan rasvaisen tuntuisiksi. Hiukset jäävät ihanan pehmeiksi, ja pelkästään siksi tuotteen käyttö on todella miellyttävää. Pakkaus on hyvä, sillä tuote tulee ihanan ohuena suihkeena ulos pullosta. Jo pelkästään parin viikon kokeilu tekee hiukset niin hyvän tuntuiseksi, että tuote jää käyttöön, vaikka (ainakaan vielä) ei ole havaittavissa hiustenkasvun lisääntymistä.