Uutta Aminopörssissä: Kiipeilyvarusteet!

Kiinnostaako kiipeily?

Olit sitten vasta-alkaja tai pitkään kiipeilyä harrastanut, tervetuloa meille. Aminopörssissä on nyt laaja valikoima kiipeilyvarusteita ja välineitä ihan jokaisen tarpeisiin. 

Kiipeily on laji, johon Aminopörssin omistaja Anton hurahti kolmekymppisenä.  Samanhenkisten kiipeilykavereiden kanssa vapaapäivät hujahtivat ratkoessa eri reitteihin ratkaisuja, ja toivat loistavaa vastapainoa yrittäjän kiireiseen arkeen. 

Kun perheeseen syntyi ensimmäinen lapsi, hänet otettiin pian mukaan hallille. Lapsen myötä myös Antonin puoliso alkoi innostua kiipeilystä enemmän satunnaisen sunnuntaikiipeilyn sijaan, ja toista lasta odottaessa Katja oli tuttu näky hallilla spottaamassa esikoista. Hyvin pian vanhemmat huomasivat, että boulderointi ja kaikenlainen kiipeily on lapsille hyvin luontaista ja nyt kouluikäinen lapsi näyttää opettavan enemmän vanhempia kuin vanhemmat lasta. Myös päiväkoti-ikäinen rakastaa kiipeilyä. Mikä on mahtavaa! 

Kiipeily (tai tarkemmin sanottuna boulderointi) on Aminopörssin yrittäjäperheen sydäntä lähellä ja yhteinen, erittäin rakas harrastus, jota suosittelemme lämpimästi kaikille. 

Olemme iloisia, että voimme nyt tarjota laadukkaita kiipeilyvälineitä myös asiakkaillemme. Tervetuloa meille!