Nutri Works vitamiinit ja kivennäisaineet

Suomessa suunniteltu Nutri Works sarja syntyi tarpeeseen tehdä kotimaisella työllä vahva lisäravinnesarja, jossa olisi erinomaiset raaka-aineet ja kuluttajaystävällinen hinta. 

Sarja oli heti menestys. Aminopörssissä sarja nousi äkkiä suosikkisarjaksi eikä suosiolle näy loppua. Asiakaspalautetta kuunnellaan aktiivisesti ja tuotteita kehitetään vahvalla ammattitaidolla yhdessä alan lisäravinnealan asiantuntijoiden ja proviisorin kanssa. 

Nutri Works tuotteet valmistetaan Suomessa tai Ruotsissa tehtaan mahdollisuuksista ja tuotteesta riippuen. Kaikki tuotteiden suunnittelu- ja kehitystyö on suomalaista käsialaa. 

Sarjaan kuuluu kattava valikoima vitamiini- ja mineraalivalmisteita, jotka on suunniteltu erityisesti treenaajan tarpeisiin. Ne ovatkin muiden Nutri Works -tuotteiden tapaan myös urheilijoiden suosikkeja. 

Valikoimaan kuuluvat seuraavat valmisteet:

Vitamiinit:

Kivennäisainevalmisteet: 

  • Kätevä jauhemainen kalkkijauhe, joka ei maistu yhtään miltään. Toimii vaikka puuron tai jugurtin joukossa! Nutri Works Calcium Citrate + D3, 250 g on vahva, lisäaineeton kalsiumsitraatti- ja D3-vitamiinijauhe.
  • Monipuolinen rautavalmiste, joka on vatsaystävällinen. Nutri Works Iron WorX, 90 vegekaps. on rauta-vitaminikapseli. Vegaaninen tuote sisältää raudan lisäksi C-vitamiinia, B2-vitamiinia, folaattia ja kuparia.
  • Magnesiumsitraatti kapselimuodossa, johon on lisätty sen vaikutusta tehostavaa B6-vitamiinia: Nutri Works Magnesium Citrate +B6, 120 vegekaps. sisältää magnesiumsitraattia ja B6-vitamiinia. 
  • Jauhemainen magnesiumvalmiste, joka ei sisällä muita aineita: Nutri Works Pure Magnesium Citrate, 200 g on vahva, lisäaineeton magnesiumsitraattijauhe. 
  • Tablettina myytävä vahva sinkkivalmiste kantaa nimeä Nutri Works Strong Zink, 120 tabl. Se on vahva sinkkitabletti, joka sisältää sinkkiglukonaattia. Yksi tabletti sisältää 25 mg sinkkiä. 
  • Sarjan uusin tuote on kaliumvalmiste Nutri Works Potassium 300 mg, 120 vegekaps sisältää kaliumia kätevässä kapselimuodossa.
  • Monet tosissaan treenaavat suosivat sinkkiä, magnesiumia ja B6-vitamiinia sisältäviä tuotteita. Nutri Works ZMA, 200 g jauhe sisältää urheilijalle tärkeät mineraalit; sinkkiä ja magnesiumia sekä B6-vitamiinia eli pyridoksiinia.

Kumpi sitten on suositumpi tapa nauttia vitamiinit ja kivennäisaineet. Jauhe vai kapseli? Makuasiasta ei toki sovi kiistellä, mutta pakko sanoa, että jauhe on mainettaa kätevämpi. Esim. kalsiumjauhe ei maistu yhtään miltään. Sen voi sekoittaa näppärästi puuron, smoothien tai jugurtin joukkoon. C-vitamiinijauhe on kirpeää ja moni pitääkin siitä ihan veden kanssa. Kokeilemalla löytyy nopeasti oma tapa nauttia vitamiinivalmisteet. 

Kaikki nämä löydät Aminopörssin valikoimasta Nutri Works sarjalle tyypilliseen kuluttajaystävälliseen hintaan. Ilolla suosittelemme.