Kevät- ja kesävärit treenivaatteissa!

Kesä on tulossa. Se on varma. Ilma on jo nyt (ainakin välillä) kuin morsian ja vaatetus sen mukainen! Tänä keväänä meille on rantautunut aivan ihastuttavia treenivaatteita kauniissa kevään väreissä. Niin kauniissa, että valinnat ovat supervaikeita. 

Uusia kevätvärejä meille on saatu niin Better Bodiesilta kuin ICANIWILL -brändeiltäkin. Toiset värit nousevat joka vuosi suosituksi kesäaikaan, joista yksi selkeä suosikki on valkoinen niin miehillä kuin naisillakin. Se vain näyttää todella hyvältä kesäihoa vasten, ja se toimii kaikkien värien kanssa. Valkoinen yhdistettynä mihin tahansa väriin raikastaa lookin hetkessä. 

Suosittuja kevät/kesävärejä ovat tällä hetkellä: lila, sininen, vihreä ja vaaleanpunainen. 

(Taivaan) Sininen 

Kevään 2023 siniset ovat kaikilla brändeillä hiukan erilaiset. ICANIWILL väri on upea pacific blue, hyvin kaunis taivaansininen. Kesän mallistossa tämä väri on taskullisessa Ribbed Define Seamless mallissa, joka on ihanan viileä hikisimmässäkin treenissä. Kiipeilytreeneissä tämäkin - kuten kaikkien - trikoiden kangas kärsii, mutta juoksulenkillä tai jumpassa ja joogassa kestää vallan mainiosti kovaakin käyttöä. 

Better Bodiesin kevään uusi sininen on nimeltään Sky Blue. Tummempi, superkaunis väri sopii kaikenväriselle iholle, myös ei niin ruskettuneelle. Scrunch-malliston trikoot imartelevat todella hyvin treenattuja pakaroita ja korostaa muotoja juuri sopivasti. Tähän malliin on olemassa myös upeat Scrunch Shorts shortsit, jotka pysyvät superhyvin paikallaan. Tämäkin malli on saatavana myös mustana ja kirkkaanpunaisena, joka on ollut todella suosittu väri.

Jo aiemmasta mallistosta tuttu Better Bodiesin Core Crop Top ja saman brändin samasta materiaalista valmistetut upeat Core Leggings trikoot ovat kesätreenaajan unelmat! 7/8 pituus toimii loistavasti kesällä. Erittäin kaunis sininen väri ihastuttaa. 

(Laventeli) Lila 

ICANIWILL Ribbed Define Seamless Pocket mallin trikoissa on myös upea laventelin lila. Väri on todella kaunis. Väriä on reippaasti ja nämä trikoot todellakin huomataan. Tästä povataan kesän hittiväriä ja sellainen siitä varmasti tuleekin. Jo nyt väri on noussut ICANIWILL trikoissa myydyimpien listoille. 

Vihreän eri sävyt 

Kevään ja kesän vihreät ovat hempeitä. Hennon vaaleansininen väri ihastuttaa ja sopii monen värisellä iholle. ICANIWILL V-shape-malliston housut korostavat muotoja, mutta ei liikaa. Juuri sopivasti. 

Better Bodiesin vihreä noudattaa tummempaa linjaa. Better Bodies Onesize Tee Washed Green Pesty, armeijanvihreä one-size T-paita on helppo nakata päälle niin treeniin kuin silloin, kun aurinko tuppaa polttamaan liikaa. Ihana ja rento, kaikilla toimiva ja kauniisti vatsan paljaaksi jättävä malli. 

Vaaleanpunaisen sävyt 

Kun vaaleanpunaisen valitsee juuri itselleen sopivassa sävyssä, se on upea. Tämä kirkkaampi vaaleanpunainen ICANIWILL supersuositussa uudessa V-shape mallistossa suorastaan houkuttelee treenaamaan. Ihana väri, kaunis, selvästi värikäs, muttei kuitenkaan pinkki. 

Better Bodiesin Core Leggingsien pinkki on nimeltään Rouge Pink, joka toimii erinomaisesti pinkkiä rakastavalle. Better Bodies Hot Pink puolestaan on todella pinkki ja hot sellainen. Toimii kesällä ja mihin vuodenaikaan tahansa! High Waist Leggingsit ovat pitkään olleet meillä suosittuja korkean vyötärön ja hyvän istuvuuden ansiosta. Tämä malli pysyy valikoimassa kesät talvet, joten hamstrata ei tarvitse. 

Tervetuloa meille tsekkaamaan uutuudet ja ihastu muihin malleihin, mitä yhä saa! 

Myymälässä pääset sovittamaan kaikki vaatteet ja voit olla varma, että koot ja mallit sopivat just sulle. Ympäristö ja Aminopörssi kiittää, kun palautuksia ei tule. 

ps. Kuva on Better Bodiesin. Kuten kuvasta näkyy, upeita värejä löytyy!