Nutri Works Story

8 vuotta sitten olimme jännän äärellä. Edessämme oli ihka ensimmäiset Nutri Works laktoosittomat proteiinijauheet, joita meiltä oli jo niin pitkään Aminopörssissä toivottu. Lukuisten maistelukierrosten jälkeen olimme enemmän kuin tyytyväisiä, suorastaan ihastuneita omaan tuotteeseemme. Tiesimme, että vihdoin voimme tarjota Aminopörssin asiakkaille tuotteet, joita he ovat pitkään toivoneet. 

Mutta aloitetaan alusta.

Aminopörssin kauppias Anton kuunteli hartaasti asiakkaiden toiveita. Silti hän ei voinut vastata 100% siihen, mitä toivottiin. Niinpä hän päätti tehdä sen itse - kotimaisen brändin, joka puuttui markkinoilta.

Anton kokosi yhteen alan ammattilaisten tiimin ja sarjaa lähdettiin kehittämään. Ensimmäiset tuotteet olivat juurikin laktoosittomat proteiinijauheet, joita yhä useampi suomalainen kaipasi. Anton halusi, että tuotteen makeutusaineena käytetään ainoastaan steviaa ja sisältö olisi paras mahdollinen. Tämä ei ollutkaan mikään helppo tehtävä ja lukuisten maistelukierrosten, yritysten ja erehdysten jälkeen ensimmäiset tuotteet olivat valmiit. 

Nopeasti toiveita tuli lisää, ja kehitystiimi jatkoi työtään. Uusia tuotteita tuli sarjaan lisää ja jokaisen tuotteen kanssa laatukriteerit olivat yhtä tarkat. Eikä aikaakaan, kun sarja oli menestys.

Menestyksen salaisuus ei ole salaisuus. Tuotteet ovat kaikki sellaisia, joita itse ostaisimme, ja joita asiakkaamme toivovat. Tuotesuunnittelu on huolellista emmekä koskaan tee kompromisseja. Anton testaa itse jokaisen tuote-erän, jotta voimme olla varmoja erän moitteettomuudesta emmekä koskaan valmista tuotteita, jotka eivät toimi. 

Nutri Works tuotteissa yhdistyy kotimainen suunnittelu, hyvä hinta ja parhaat raaka-aineet. Tuotteet valmistetaan Suomessa tai Ruotsissa aina tuotteesta riippuen. Suomessa valmistetuille tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki. 

Teemme yhteistyötä suomalaisten huippu-urheilijoiden kanssa, joista jokainen on ihastunut brändiin, ja hakeutunut yhteistyöhön kanssamme. Se tuntuu hienolta. Kiitollisina otammekin vastaan niin urheilijoiden kuin asiakkaidemmekin palautteita uutuuksista ja kehitämme brändiä jatkuvasti. Tänäkin vuonna uutuuksia on tulossa reilusti, ja hädin tuskin maltamme olla kertomatta niistä tässä kohtaa enempää. 

Yhteenvetona on hyvä todeta. Lämpimästi tervetuloa meille, kotimaiseen Aminopörssiin, Nutri Works brändin kotiin.