Flared treenitrikoot - trendikkäin valinta!

Flared trikoot on melko uusi treenitrikoiden malli, joka on noussut nopeassa ajassa myyntilistojen kärkeen. Flared on suora malli, joka levenee hiukan alaspäin. Lahkeissa on kivasti tilaa, muttei yhtään liikaa. Flared on mallina paitsi kaunis, myös erittäin mukava käyttää. 

ICANIWILL flared tights trikoot rantautuivat meille ensimmäisenä. Ne tehtiin pehmeimpään ICIW Nimble mallistoon, jota silkkisempää treenivaatekangasta ei vaan ole! Hiukan liukas ja pehmeä kangas tuntuu päällä aivan ihastuttavalta, myös flared mallissa!

No nämähän vietiin käsistä. Onneksi I C I W noudattaa omaa sloganiaan I Can I Will ja lisää saatiin tosi pian! 

Samasta housusta tehtiin leveämpi, suoralahkeinen malli ICANIWILL Nimble Straight Leg pants, joka nousi aivan yhtä suosituksi hetkessä. Myös nämä myytiin loppuun alta aikayksikön.

Nyt uutena saatavilla ovat suosituimmasta ICANIWILL mallistosta Define Seamless Flared Tights trikoot! Näissä trikoissa on sama, ihastuttava hikeä siirtävä materiaali, mikä muissakin saumattomissa ICANIWILL trikoissa on, nyt malli on vain trendikkäästi flared. 

Kaikki ICIW trikoot pääset sovittamaan meidän myymälässä. Kysy vain kokosi henkilökunnalta. Autamme mielellämme tuotteiden valinnassa. Jos nettiostokset ovat sun juttu, tilaa ICANIWILL Flared tights nopealla toimituksella netistä. 

Kaikki ICANIWILL treenivaatteet löydät tästä linkistä. Tervetuloa meille.