Nutri Works

Joint WorX

200 grammaa
27,99 €
27,99 €

139,95 € / kg

Varastossa yli 30 kpl

Määrä: kpl
Kpl Hinta Yhteensä  
2 27,15 € 54,30 € Osta
3 26,59 € 79,77 € Osta

Ilmainen toimitus yli 59 € DB Schenker noutopistepaketti tilauksiin.

Nopea toimitus 1-3 vrk

14 vrk palautusoikeus

Nutri Worx Joint worX sisältää useita nivelten hyvinvointiin vaikuttavia aineita, mm. nivelen rakennusaineita, jotka hidastavat kulumista. Kollageeni, glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti ovat ruston rakennusaineita. Kondroitiinisulfaattia on myös nivelnesteessä, missä se vaikuttaa sen voiteluominaisuuksiin. Kurkuma on normaalisti huonosti elimistön hyödynnettävissä, mutta mustapippurin piperiini parantaa sen imeytymistä. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. Kupari edistää sidekudosten pysymistä normaalina. Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista ja molybdeeni edistää normaalia rikkiaminohappoaineenvaihduntaa.

Kovassa rasituksessa elimistö korjaa rustoa muodostamalla kollageenia ja glukosamiinia. Iän myötä elimistön kyky valmistaa niitä heikkenee merkittävästi. Silloin kollageenia ja glukosamiinia kannattaa nauttia ravintolisänä. Joint WorX sopii erityisen hyvin henkilöille, joiden nivelet joutuvat kovalle rasitukselle.  

Miksi Nutri Works Joint WorX: 
  • 9 tehoainetta nivelten hyvinvointiin. Jauhemuodossa ei turhia lisäaineita; lisätty vain omenahappoa ja luontainen sitruuna-aromi maun parantamiseksi.
Käyttöohje: 1 mittalusikallinen (noin 5 g) päivässä. Sekoita jauhe veteen. Voit ottaa päiväannoksen kerralla tai jakaa sen kahteen annokseen.

Markkinoija,maahantuoja: Nutrimarket 
 
Sisältö per annos (5 g):
Kollageeni 2700 mg
Glukosamiini 650 mg
Kondroitiinisulfaatti 800 mg
Kurkumajauhe 800 mg
Mustapippuriuute 10 mg
    jossa piperiiniä 9,8 mg
C-vitamiini 80 mg 
Kupari 1 mg 
Mangaani 2 mg 
Molybdeeni 50 µg

Ainesosat: kollageeni (naudasta), glukosamiinisulfaatti (äyriäisistä), kondroitiinisulfaatti (kanasta), kurkuma, happo (omenahappo), L-askorbiinihappo, luontainen sitruuna-aromi, mustapippuriuute, mangaaniglukonaatti, kupariglukonaatti, kaliummolybdaatti
 
Arvostele tämä tuote

09.09.2019 - peetux

Ei tämä varmaan nivelrikkoa korjaa (ei tietenkään). Mutta kyykätessä kyllä lähti kivut polvista. Käytän itse noin 3-4vko kuureina, eli sitten jos oireet olleet jonkin aikaa poissa niin pidän taukoa jopa useita viikkoja. Kandee laittaa pieneen määrään vettä ja antaa liueta muutaman minuutin. Kun sekoittui hieman huonosti kysyin ja kuulemma kurkuma tekee vähän kuplia pintaan, mutta kun painelee vähän lusikalla reunaan ja antaa liueta niin homma rokkaa.

18.09.2017 - old-school

Nyt lähti tämä tuote testiin. Kurkuma antaa jauheelle kellertävän värin ja melko pahan hajun, mutta yllättäen maku onkin ihan hyvä...hieman sitruunaista siis...tuotteen koostumus on ainakin teoriassa aika lupaava. 2-3 purkin käytön jälkeen pitäisi tietää myös nivelvaikutukset? Loppuarvio sitten 2-3 kuukauden päästä.

01.09.2017 - Anni

Jopa maku oli erittäin juotava. Sekoittuu lasissakin kun antaa sekoituksen jälkeen hetken liueta lasissa. Shakerissa sekoittuu tosi hyvin. Yritäppä ottaa näin kattava setti tabletteina...noup =)

01.09.2017 - Nutri Works on paras

Hyvä
  • Aminopörssi suosittelee
Joint WorX - Nutri WorX

Joint WorX

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä