Paras magnesium?

Suomalaisten suosikkiravintolisä magnesium on mineraali, jolla on tärkeä rooli sadoissa aineenvaihdunnan tapahtumissa. Se on mineraali, jota muiden mineraalien (usein puhutaan myös elektrolyyteistä) tapaan menetetään hikoiltaessa, ja ehkäpä juuri siksi se on niin suosittu erityisesti kesäaikaan. 

Suosituin magnesium

Aminopörssin suosituin magnesium on Nutri Works ZMA, joka sisältää magnesiumin lisäksi sinkkiä ja B6-vitamiinia. Yhdessä ne toimivat erityisen hyvin varsinkin treenaajan ravintolisänä. Nutri Works Magnesium jauhe on loistava, vahva magnesiumvalmiste, joka ei sisällä mitään ylimääräistä, vain magnesiumia jauheena. Nutri Works Magnesium B6 kapselina puolestaan on kapseleita suosivien ykkösvalinta. 

Heti perään kiilaa Puhdistamon innovatiiviset magnesium-tuotteet. Puhdistamo Tripla Magnesium, jota o nyt saatavana myös erä jättisuuressa Puhdistamo Tripla Magnesium 240 kapselia pakkauksessa.

Se sisältää kolmea huippulaadukasta magnesiumin muotoa: magnesiummalaattia, -glysinaattia ja -tauraattia, ja sitä ei suositella iltaisin nautittavaksi. Sen sijaan iltaan sopii Puhdistamo Ilta Magnesium, joka sisältää magnesiumin lisäksi l-tryptofaania, aminohappoa, joka on välttämätön aminohappo, joka on sekä serotoniinin ja melatoniinin lähtöaine. Tuotetta suositellaan käytettäväksi iltaisin, ja se voi auttaa parempilaatuisen unen tavoittelussa.

Magnesiumin tehtävät:

  • Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • Magnesium edistää normaaleja psykologisia toimintoja
  • Magnesium edistää normaalia proteiinisynteesiä
  • Magnesium edistää hermoston normaalia toimintaa
  • Magnesium edistää lihasten normaalia toimintaa
  • Magnesium edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • Magnesium edistää luuston pysymistä normaalina
  • Magnesium edistää hampaiden pysymistä normaaleina

Muista myös supersuositut elektrolyyttijauheet, jotka sisältävät kaikki keskeiset elektrolyytit: magnesiumin, kaliumin, natriumin ja kalsiumin ja jotka edistävät kaikki yhdessä kehon nestetasapainon ylläpitoa.