Lahjat Aminopörssistä

Kesän parhaat lahjat tilaat näppärästi kotimaisesta Aminopörssistä. Opettajille loistava lahjaidea on hierontapallo- tai triggerpoint-väline esim. kotimainen Mutjutin. Se avaa näppärästi ja nopeasti kipeytyneet lihakset ja sen voi ottaa mukaan minne vain! Monta väriä mistä valita. Lacrosse hierontapallot ovat nekin supernäppäriä hierontavälineitä - ja kaiken lisäksi niillä voi pelata! Hauska lahjaidea. 

Lihashuoltovasarat ovat arvokkaampia lahjaideoita ja saavat hymyn taatusti huulille jo ennen niiden käyttöä. Niiden avulla voi hieroa kipeytyneet lihakset ja jopa siirtää hieronta-aikaa. Kiireisessä arjessa säästyy aikaa ja apu jumeihin on nopeasti saatavilla. Karhun Black Line mattamusta lihashuoltovasara on Aminopörssin myydyin lihashuoltovasara. 

Kaikki raakasuklaat ihastuttavat. Foodinin raakasuklaat ovat tyylikäs ja kotimainen valinta. Siksi suosittelemme niitä enemmän kuin mielellämme. Kaiken lisäksi ne tekevät hyvää. Parasta ja herkullista!

Tyylikäs juomapullo tai shakeri ilahduttaa treenaajaa. Laajasta valikoimasta jokainen löytää varmasti suosikkinsa! Termospullo kulkee näppärästi mukana kesän riennoissa pitäen juoman jääkylmänä. Täydellistä! 

Itse ajattelin tänä vuonna ilahduttaa lapseni opettajaa lisäravinteilla. Tiedän, että ope treenaa ahkerasti, joten vien hänelle kotimaisen Nutri Works brändin Pre WorX 2.0 tuotteen, joka on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Lahja on erilainen, ja varmasti kiinnostava. Mukaan laitan toki myös Nutri Works sarjan heraproteiinin, suklaanmakuisena, sillä se on mauista suosituin. 

Lahjakortti toimii AINA. Myymälään pääsee hypistelemään tuotteita ja valitsemaan ne just parhaat. 

Tervetuloa meille. Myös lahjaostoksille.