FAST

Soija90

600 gramma
Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote
16,90 €
16,90 €

28,17 € / kg

Tilapäisesti loppu. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

SOIJA90 on laadukas vesiuuttomenetelmällä valmistettu soijaproteiini-isolaatti. Tämä menetelmä poistaa soijajauheesta tarkasti rasvan ja hiilihydraatin, jolloin jäljelle jää vain lähes puhdasta proteiinia.

SOIJA90 sisältää runsaasti rautaa, jota tarvitaan punaisten verisolujen (hemoglobiini) muodostuksessa. Aminohappojen osalta soijaproteiini sisältää eläinkunnan proteiineja enemmän arginiini- ja glutamiiniaminohappoja.

SOIJA90 on neutraalin makuinen ja sakenee nesteessä voimakkaasti. Voit sekoittaa sitä myös mehuun tai puuroon lisäämään niiden proteiinipitoisuutta. SOIJA90 on uuden sukupolven soijaproteiini ja sen PDCAAS -arvo on 1.0 eli sama kuin maito- ja munaproteiinilla. Tämä tarkoittaa, että SOIJA90 riittää antamaan täydellisen profiilin välttämättömiä aminohappoja jo minimimäärillä proteiinia.

Monet kovatehoisesti treenaavat käyttävät sekoitusta, jossa soijaproteiinia otetaan yhdessä heraproteiinin kanssa. SOIJA90 sakenee nesteessä enemmän kuin heraproteiini ja soveltuu näin ollen proteiininlähteeksi, kun seuraavaan ateriaan on enemmän aikaa. Tästä syystä SOIJA90 sopii lisäproteiiniksi myös laihduttajille. Jauhetta voidaan sekoittaa myös ohukaistaikinaan tai jogurttiin.

Kenelle: Laadukasta kasvikunnan proteiinia etsivälle proteiinitäydennykseen ja palautumisjuomiin.

Käyttötarkoitus: Lisäproteiiniksi.

Käyttöohje: Yksi mitallinen (25 g) jauhetta sekoitetaan 2–4 dl:aan vettä, mehua tai maitoa 1–3 kertaa päivässä. Pakkauksessa 24 annosta.

Valmistuttaja: Fast
Sisältö per 100g:
Energia 1550 kJ / 365 kcal
Rasva 1,1 g
josta tyydyttynyttä 0,4 g
Hiilihydraatit 5,3 g
josta sokereita 1,0 g
Proteiini 90 g
Suola 2,0 g
Rauta 12 mg
Laktoosi 0 g

Ainesosat suklaa: Soijaproteiini-isolaatti, kaakaojauhe, aromi, carob-jauhe, suola, sakeuttamisaine (guarkumi, ksantaanikumi), makeutusaine (sukraloosi), kaakaouute. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenia, maidon ainesosia, kananmunaa ja kalan ainesosia.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.

  • Aminopörssi suosittelee
Soija90 - Fast

Soija90

Sähköpostiosoitetta ei näytetä arvion yhteydessä