MTIdea: kehonpainoharjoitteluun & otevoimailuun!

Uutuusbrändi MTIdea valmistaa loistavia, erilaisia ja kestäviä treenivälineitä niin otevoimatreeniin kuin kehonpainoharjoitteluunkin. 

Valikoimasta löytyy loistavat otevoimavälineet, renkaat ja paralletit kestävästä puusta valmistettuna. Puu on materiaalina melko loistava, sillä se ei tunnu kylmältä ja siinä on lyömätön pito. Kaiken kukkaraksi se miellyttää silmää. Nämä tuotteet kestävät paitsi käyttöä, myös katsetta. 

Erilaiset köydet ovat loistava kehonpainoharjoitteluväline, joka on monelle tuttu koulun jumppatunneilta. Aivan yhtä hyvin ja hauskasti ne toimivat treenissä myös aikuisilla. 

Vastuskuminauhat eri vahvuuksilla toimivat erityisen hyvin toiminnallisessa treenissä, mutta toki sopivat ihan kaikille vastuskuminauhatreeniin. 

MTIdea ei kuitenkaan valmista ainoastaan otevoimavälineitä ja kehopainoharjoitteluun sopivia välineitä vaan on miettinyt tämän loppuun asti. Saatavilla on erilaiset kiinnitysratkaisut, jotka miellyttävät varmasti myös puolison (joka ei ehkä samaa lajia harrasta) silmää.

Huomaamattomat ja kestävät, loppuun asti suunnitellut ratkaisut toimivat. Tutustu tuotteisiin online tai poikkea myymälässä. Tervetuloa kotimaiseen Aminopörssiin!