Toiminnallisen harjoittelun parhaat brändit!

Aminopörssin toiminnallisen harjoittelun valikoima on suorastaan valtava, uskallamme jopa sanoa, että Suomen paras. Kiitos kaikkien harrastajien, jotka olette toivoneet tuotteita valikoimaamme. 

Toiminnallinen harjoittelu on monipuolista, kehon omalla painolla tehtävää harjoittelua. Toiminnallisen harjoittelun eli CROSSFIT® pioneeri oli Greg Glassman, amerikkalainen entinen voimistelija, joka on todennut, että harjoitusohjelman päämääränä on luoda urheilijan perikuva, joka on samanveroisesti voimistelija, painonnostaja ja pikajuoksija. Glassmanin mukaan esim. kestävyysurheilijoilla kestävyyden parantaminen tapahtuu muiden kunto-ominaisuuksien, kuten voiman, nopeuden ja ketteryyden kustannuksella. Huom!
CROSSFIT® on CROSSFIT INC:N rekisteröimä tavaramerkki, ja siksi me käytämme sanaa Toiminnallinen harjoittelu kaikkien tuotteiden yhteydessä. 

Valikoimaamme kuuluvat seuraavat toiminnallisen harjoittelun brändit, joista jokainen on valmistettu erityisesti toiminnallista treeniä varten ja sen erityispiirteet huomioiden. Lisäksi meiltä löytyy paljon muita tuotteita, jotka sopivat kyseiseen kategoriaan. Täältä löydät kaikki TOIMINNALLISEN HARJOITTELUN tuotteet. 

Meiltä löydät niin 

  • Lämsät 
  • Hyppynarut
  • Paralletit
  • Tuet ja suojat 
  • Voimistelurenkaat 

ja paljon, paljon muuta! 

Tervetuloa tutustumaan valikoimaan! Myymälässä näet tuotteet livenä, jolloin tuotteiden valinta on ehkä vieläkin helpompaa. Tai tilaan verkkokaupasta. Toimitamme tuotteet nopeasti.