Proteiinipatukka välipalaksi?

Proteiinipatukat ovat helppo ja hyvä tapa saada nopeasti hyvältä maistuvaa energiaa, joka kestää pitkään. Koska uusimmat protskupatukan maistuvat aivan suklaapatukoilta, ne ovat myös mitä loistavin makeannälän taltuttaja! 

Mitä etua proteiinipatukoista on?

1. Proteiinipatukat maistuvat hyvältä

Tämä on ehkä lievä ilmaus. Ne maistuvat todella hyvältä! Aivan suklaapatukoilta. 

2. Ne vievät makeannälän

Todellakin! Proteiinipatukat maistuvat suklaalta ja tyydyttävät siksi täysin makeannälän!

3. Ne sopivat herkutteluun

Proteiinipatukat sopivat ehdottomasti herkutteluun! 

4. Ne sisältävät proteiinia

Proteiini edistää lihaskasvua ja lihasten säilymistä. Proteiinipatukka on erittäin helppo ja herkullinen tapa lisätä proteiinia ruokavalioon.

Mitä ovat suosituimmat/parhaat proteiinipatukat?

Aminopörssin suosituimmat proteiinipatukat ovat Barebells proteiinipatukat sekä FAST protskupatukat ja niistä RoX-patukat ja "candy-like" patukat, jotka on erityisesti suunniteltu maistumaan pehmeiltä ja herkullisilta suklaapatukoilta. 

Ei ihme, että nämä ovat suosikkeja. Parhaat ja omat lempparit löytyvät usein nopeasti ja niitä tulee hankittua sitten laatikko kerrallaan. Se onkin erittäin taloudellinen ja järkevä tapa, jotta patukoita on aina kaapissa tallessa, kun haluaa nopeaa energiaa ja kaiken kukkuraksi laatikot tulevat yksittäisiä patukoita paljon edullisemmaksi. Uutuudet kannattaa toki napata mukaan yksittäin, jotta löytää uusia kivoja lempparimakuja. 

Ja uusia makuja tulee todellakin säännöllisesti, voisi sanoa lähes joka kuukausi. Nopeasti näemme palautteista, mikä on uusi suosikki. 

Esimerkiksi uusin meille rantautunut Proteiinipatukka on Barebells Soft proteiinipatukat, joista tuli nopeasti ovat erittäin suosittuja. Ihanan pehmeä suutuntuma ja herkullinen maku yhdistettynä lempeään suklaiseen makuun vaan toimii. Näitä patukoita meneekin laatikkona ylivoimaisesti Barebells patukoista eniten. 12 kpl pakkaus hujahtaakin yllättävän nopeasti! Vastaavasti FAST taas 15 kpl pakkaus RoX patukkaa on FAST brändin suosikki. 

Tervetuloa tutustumaan patukkavalioimaan, josta löytyy taatusti jokaiselle jotakin!