UUTUUS: ICANIWILL MERCURY

ICANIWILL - rakastan brändin nimeä! Minä pystyn ja osaan ja aion. Simple as that. Niin treenissä kuin treenin ulkopuolellakin. 

Tykkään itse hirmuisesti ICIW vaatteista. Korkea laatu ja paikkansa pitävät koot toimivat. Kun kerran valitsen oman kokoni niin tiedän, että voin aina valita saman koon ja se on sopiva. Olen itse 173 cm ja hoikka. ICIW trikoissa kokoni on S ja ICANIWILL urheiluliiveistä käytän kokoa XS, joka istuu täydellisesti. Tuskin maltan odottaa, että pääsen juoksemaan uusilla ICANIWILL trikoilla, joissa on vetoketjulliset lahkeet ja kännykkätasku...

No mutta sitten tähän uuteen mallistoon. Juoksukausi on alkamassa, mikä sen mahtavampaa! ICANIWILL mallisto on kehitetty erityisesti juoksuun. Toinen toistaan coolimmat vaatteet lukuisilla yksityiskohdilla täyttävät kaikki tarpeet, mitä kuvitella saattaa. Shortsit toimivat toki Suomen ilmastossa vasta kesällä, mutta noin muuten. 

Tämä mallisto on supertrendikäs, joten aion pukeutua tähän myös viettäessäni vapaa-aikaa. Hyvältä näyttävät tuotteet suorastaan huutavat pääsyä täydentämään vaatekaappia! Tsekkaa uutuudet sekä miehille että naisille! 

Tätä brändiä suosittelemme mielellämme. 

xx Katja/Aminopörssi