Aminopörssi ja ympäristö

Ympäristö on tärkeä. Meille kaikille. Haluamme myös yrityksenä vaikuttaa ympäristöasioihin. Kuten sanotaan: pienistä puroista syntyy suuri virta. Näin uskomme. Pienillä jokapäiväisillä asioilla voimme vaikuttaa suuresti. Kun kaikki toimimme näin, vaikutamme paljon. 

Muistutamme mielellämme siitä, että ostokset kannattaa harkita tarkkaan. Vaikka yli 59 € DB-Schenker tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja, toivomme hartaasti, että ostokset harkitaan ja tilataan vasta sitten. Näin tuotteita ei tarvitse palauttaa. Joskus toki sattuu virheitä, myös meille. Mutta lähtökohtaisesti tarkkaan harkittu tilaus on hyvä ympäristöteko. 

Tämä on yksi syy, miksi tykkäämme brändeistä, joiden koot ovat selkeät ja kokotaulukot yhteneväiset ja helposti saatavilla. Kun kerran samasta brändistä koko menee oikein, jatko-ostokset saman brändin sisällä ovat helppoja. Ei palautuksia, vaan heti oikeat tuotteet. Täydellistä! Siksi myös käytämme etenkin vaatteista paljon kuvia, jotta tuotteen pääsee tutustumaan kunnolla ennen ostopäätöstä. Meille pääsee toki myös myymälään oikein mieluusti sovittamaan! Ja henkilökunta auttaa aina mielellään tuotteiden valinnassa. 

Jotkut tuotteet tulee pakata napakasti ja pakkausmateriaalia käyttäen. Tässä noudatamme kierrätystä. Kun meille lähetetään tuotteet pakkausmateriaalia käyttäen, säästämme pakkausmateriaalit ja käytämme nämä uudestaan. Käytämme pakkausmateriaalina myös sanomalehtipaperia ja muuta kierrätyspaperia, jota varsinkin omistajapariskunnan vanhemmat toimittavat myymälään. Jos mahdollista, käytämme myös pahvilaatikot useampaan kertaan. 

Kiinnitämme vahvasti huomiota valikoimamme kestävyyteen. Vaatteet ovat korkeaa laatua, joka kestää käyttöä ja pesua. Mandukan joogamatot otimme myyntiin juuri niiden kestävyyden - jopa ikuisen käytön - vuoksi. Sama koskee mm. juomapullovalikoimaamme, jossa on runsaasti jopa ikuiseksi kehuttuja tuotevalintoja, jotka ovat käytössämme lunastaneet lupauksensa. 

Vaikka jotkut pakkaukset ovat ikäänkuin suuremmat kuin tuotteen sisältö, mikä äkkiseltään vaikuttaa kummalliselta, on järkevämpää käyttää suuria pakkauksia kuin hävittää ne ja vaihtaa pienempiin pakkauksiin. Seuraamme aktiivisesti tuotteiden päiväyksiä ja lyhyellä päiväyksellä olevat tuotteet laitetaan edullisemmalla hinnalla myyntiin. Aminopörssin myymälässä on myös viimeisiä vaatekappaleita huippuedullisesti sekä poistuvia tuote-eriä. 

Aminopörssin myymälä on myös mahtavalla paikalla, monien pyöräreittien ja työ- ja kotimatkojen solmukohdassa, joten myymälässä piipahtaminen tapahtuu monelle ihan matkan aikana. Tästä syystä moni valitsee paketilleen noudon myymälästä, välttää postin ruuhkat ja saa pakettinsa vieläkin nopsemmin. 

Tervetuloa meille. Pidetään ympäristöstä huolta, myös verkkokaupassa.