Resepti: Isänpäivän protskuaamianen

Isänpäivänä saa nauttia kiireettömästi ihanasta aamiaisesta perheen kesken. Treenaavan isän unelma-aamiainen on proteiinipitoinen ja herkullinen. Niinpä kehitimme sellaisen! 

Aamupala koostuu asiakkaidemme testaamista, toimivista eri proteiiniresepteistä, jotka on yhdistetty! Eli kiitos tästä aamiaisesta kuuluu Aminopörssin asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. 

Nutri Works Iso WorX proteiinijauhe on täysin laktoositon heraproteiini-isolaattijauhe, jossa on korkea proteiinipitoisuus ja erittäin matala hiilihydraatti- ja rasvapitoisuus. Suomessa suunniteltu ja valmistettu heraproteiini on Avainlippu-tuote. 

Proteiiniletut 

Surauta kaikki aineet sauvasekoittimella sekaisin. Paista molemmin puolin lettupannulla pieniä lettuja kookosöljyssä.

Tuunattu rahkavaahto

  • 200 g maitorahkaa 
  • (2 dl kuohukermaa) 
  • Steviaa makeutukseen oman maun mukaan 

Vatkaa ensin kermavaahto kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon maitorahka ja oman maun mukaan makeutukseen stevia-tippoja tai makusiirappia. Aloita pienellä määrällä ja lisää tarpeen mukaan. Jos haluat vähentää rasvan määrää, tee tuunattu rahkavaahto kokonaan ilman kermaa. Kuohukerman tilalla voi käyttää myös kauravaahtoa. 

Proteiinismoothie 

Surauta sauvasekoittimella kaikki aineet keskenään sekaisin. 

ps. Jos perheessä on pieniä lapsia, joille ylimääräistä protskua ei ole syytä/järkeä tarjoilla, samat herkut onnistuvat myös ilman lisättyä proteiinia. Esim. Smoothien voi surauttaa sekaisin, annostella lapsille omat smoothiet, lisätä proteiinijauhetta lopun smoothien joukkoon, ja tarjoilla proteiiniversiot isälle ja äidille. Letuista voi tehdä kaksinkertaisen annoksen, joissa toiseen lisätään proteiini, toiseen ei. 

Lapset voi mieluusti ottaa mukaan isän aamupalan tekoon. Ainakin meillä 3-vuotias muussaa mieluusti banaanin haarukalla ja 7-vuotias etsii aineet kaapeista ja mittaa ne kulhoihin äidin avustuksella. Sotku on toki... No, siivotaan yhdessä sen jälkeen. 😍 

Herkullista ja mukavaa isänpäivää!  

ps. Testaa myös proteiiniraakasuklaa!