Resepti: Proteiiniraakasuklaa

Helpot ja herkulliset raakasuklaat lisätyllä protskulla!

Testasimme Janne Seppälän kehittämää proteiiniraakasuklaareseptiä, jonka pitäisi olla niin helppo, että se onnistuu jopa harvoin kokkaavalta (toki usein grillaavalta) mieheltä.      

Haasteen otti vastaan Aminopörssin yrittäjä Anton Kiuttu. 

Raaka-aineet:

Lisäksi: ruokavaaka ja esim. muffinssimuotteja

Ohje on näin simppeli: 
  1. Sulata kaakaovoi vesihauteessa.
  2. Sekoita kaikki aineet keskenään ja kaada seos muffinssivuokien pohjalle noin sentin paksuudelta.
  3. Hetkeksi jääkaappiin ja valmista. 

Ja todellakin!  Suklaat valmistuivat kädenkäänteessä! Resepti oli juuri niin helppo kuin luvattiinkin. Tämä on loistava tuliainen ystävälle, ja parempi valinta herkkuhetkeen vaikkapa kahvin kanssa. Sopii kasvissyöjille (ei vegaaninen), sekä vähähiilihydraattisena ja sokerittomana myös VHH- ja ketoruokavalioon. Maku paranee vielä, jos suklaat malttaa pitää jääkaapissa yön yli odottamassa. 

Maku on loistava, aikuiseen makuun!