Aminopörssi perheyrityksen tarina

Aminopörssin tarina meidän perheen kanssa alkoi vuonna 2009 nettikauppana, jonka pieni varasto sijaitsi Helsinkiläisen toimistorakennuksen viidennessä kerroksessa, mistä Anton pakkasi tuotteita matkaan.

Valikoima oli suppea, sillä sitä ei ollut saatavana. Tosin se oli silloin Suomen parhaita valikoimia: meillä oli 450 tuotetta kaupassa. Suomalaiset lisäravinnebrändit olivat yhden käden sormilla laskettavissa, ja lisäravinteet olivat vielä pienen, mutta sitäkin innokkaamman piirin juttu. 

Kun toiminta pikkuhiljaa kovan työn myötä kasvoi, heräsi ajatus omasta myymälästä ja vähän isommista tiloista - asiakkaiden tapaamisesta kasvokkain.

Muutos ja investointi pelotti - etenkin minua, joka tätä kirjoitan, eli Antonin vaimoa. Uskoimme kuitenkin vahvasti, että tästä tulee vielä jotain suurempaa. Niinpä otimme valtavan riskin, ja siirsimme pienen varastomme Helsingin Konalaan, uusiin tiloihin, jotka silloin tuntuivat valtavilta ja upeilta. Olimme todella innoissamme! 

Ei kulunut kauaa, kun Anton huomasi jatkuvan kysynnän kotimaiselle brändille, joka olisi suunniteltu alusta asti toimivaksi brändiksi, jossa olisi paras laatu ja silti hyvä hinta. Anton keräsi ympärilleen parhaan alan ammattilaisten tiimin ja ryhdyttiin tuumasta toimeen. Syntyi Nutri Works - meidän oma kotimainen brändi. 

Asiakkaat ihastuivat brändiin heti. Osasimme odottaa sitä, sillä se vastasi täysin asiakaskuntamme toiveita, mutta silti innostus yllätti, ja ilahdutti positiivisesti. Pikkuhiljaa saimme laajennettua brändiä uusilla tuotteilla ja myös sen jälleenmyynti lähti kivasti käyntiin. Jokainen Nutri Works tuote on tehty sellaiseksi, että valitsisimme sen itse alan parhaasta valikoimasta. 

Nutri Works parissa toimiva innostunut sekä valtavan urheiluravinnekokemuksen ja farmaseuttisen + ravitsemusosaamisen omaava tiimimme on yksinkertaisesti Suomen paras. Siksi Nutri Works sarjasta on muodostunut laadukas, korkeatasoinen brändi, josta saamme olla ylpeitä. 

Minä hyppäsin pois päivätyöstäni, kun huomasin tekeväni projektia toisen perään Aminopörssissä. Apteekkialan kouluttaja- ja asiantuntiatyöni sekä myöhemmin myös jooga-, ja pilates-opettajan työni jäivät, jotta pystyimme panostamaan Aminopörssiin täysillä. Se kannatti. Vaikka perheyrityksessä työ venyy aina vapaa-ajalle, lapset pitävät meidät hyvin poissa liiasta työnteosta vapaa-aikana. 

Aminopörssin uudet tilat olivat Antonin haave pitkään. Hän halusi alusta asti tarjota asiakkaille parhaat tuotteet hyvään hintaan ja tilojen jäätyä pieneksi, myös parhaasta mahdollisesta paikasta. Taas jännitti. Ihan hirveästi. Mutta tiesimme, että kasvuun panostaminen oli ainoa oikea ratkaisu. 

Uusi Aminopörssi avasi ovensa keväällä 2022. Kaikki ihastuivat uuteen myymälään, entistä nopeampiin toimituksiin ja parempaan valikoimaan, jonka uudet tilat meille mahdollistivat. Olemme tehneet valikoiman eteen lievästi sanottuna paljon töitä, ja kehitämme sitä jatkuvasti. 

Yrittäjänä toimiminen on kokopäivätyötä. Me teemme työtä täydellä sydämellä, jotta sinä saat parhaat lisäravinteet, treenivaatteet ja treenivarusteet hyvään hintaan ja nopealla toimituksella. Meille on tärkeää hyvä asiakaspalvelu ja hyvä fiilis. Olemme sanoinkuvaamattoman kiitollisia meidän upeasta tiimistä, joka tekee töitä kanssamme innoissaan, samalla ahkeralla otteella kuin mekin. 

Uskomme, että suomalaiset haluavat tukea suomalaista yritystä. Niin mekin teemme. Kiitos, että kuljet matkassamme.