Vahvat vatsalihakset voimapyörällä!

Voimapyörä eli vatsalihaspyörä on aivan mahtava vatsalihasten tehotreeni! Kuntosalilta monelle tuttu treeniväline on erittäin tehokas, ja jo pari rullausta tuntuu. 

Vatsapyörällä treenaamalla saat taatusti vahvat vatsalihakset. Samalla vahvistuvat käsivarret, olkapäät koko keskivartalo ja pakarat. Treenata voit helposti kotona. 

Voimapyörätreeni vatsalihasrullalla 

Aloita perusasennosta. Asetu punnerrusasentoon polvet maassa. Paino säilyy koko ajan käsien päällä ja vatsalihakset pysyvät tiukkana koko liikkeen ajan. Purista pakarat tiukaksi. 

Polvien alle kannattaa asettaa paksu jumppamatto tai paksu knee pad- polvimatto.

Perusrullaus:

Asetu punnerrusasentoon polvet maassa. Lukitse pakarat tiukaksi, niin alaselkä ei rasitu. Nappaa vatsalihasrullasta kiinni ja rullaa eteen kädet suoriksi ja taakse takaisin aloitusasentoon. Tee niin monta kuin jaksat tehdä puhtaasti. 

Sivurullaus: 

Sen sijaan, että rullaisitkin eteen, rullaa sivulle. Palaa aloitusasentoon. Toista toiselle puolelle. 

Rullaus suorin jaloin: (edistyneille)

Seiso suorana ja tuo vatsalihasrulla lattialle. Rullaa eteen kunnes olet punnerrusasennossa vaakatasossa tai niin pitkälle kuin jaksat. Rullaa takaisin. Huom! Pidä ranteet suorina ja käsivarret tiukkana koko rullauksen ajan. 

Voimapyörät tilaat tästä.

Huomioithan, että voimapyörätreeni on todella raskas harjoitus. Se sopii parhaiten, kun treeni on tuttua ja kehonhallinta hyvä. 

Mahtavia voimapyörätreenejä!