Uutuus: Nutri Works Iso worX lactose free Chocolate Caramel Latte

Aminopörssin aivan ylivoimaisesti suosituin proteiinijauhe on Nutri Works Iso worX lactose free protsku. Me emme ihmettele tätä yhtään! Tuote on nimittäin suunniteltu juurikin asiakkaidemme toiveiden perusteella ja se nousi raketin lailla nro.1 proteiinijauheeksi heti lanseerauksen jälkeen.

Syyt ovat selvät!

Täysin laktoositon tuote

Yhä useampi kokee laktoosin ongelmaksi protskujauheissa. Siksi tämä tuote sisältää 0% laktoosia. Se sopii siis myös sinulle, jolle laktoosi proteiinijauheissa aiheuttaa mahanpuruja.

Parhaat raaka-aineet

Tuote sisältää parhaat raaka-aineet täydellisessä koostumuksessa ilman mitään ylimääräistä.

Makeutettu ainoastaan stevialla

  • Ei aspartaamia
  • Ei sukraloosia

Vain ja ainoastaan luonnollinen stevia makeutusaineena.

Herkullinen maku 

Ei ole helppoa valmistaa herkullista, stevialla makeutettua proteiinijauhetta. Mutta me onnistuimme siinä! Pitkän, todella pitkän kehitystyön tulos ja nyt se on täydellinen ja kaikissa mahdollisissa makuvaihtoehdoissa. 

Avainlippu-merkki meidän suomalaisesta työstä

Meille on myönnetty Avainlippu-merkki, mikä tarkoittaa sitä, että suomalainen työ on huomioitu tässä tuotteessa. Tuote myös valmistetaan Suomessa.

Uutuusmaku

Jokainen Nutri Works maku on suosittu, aivan jokainen. Nyt valmistimme myös uutuusmaun, johon itse ihastuimme aivan täysillä. Suklaan, karamellin ja latten makuinen uutuus vie oikeasti kielen mennessään... Aivan täysin! Kokeile tätä uutena tuotteena tai oman suosikkisi rinnalle! Lämmin suositus!