Urheilijan valinta: Tanja Ekolan mietteitä ennen MM-kisoja!

Kaupallinen yhteistyö: Tanja Ekola Women's Physique & Nutri Works & Aminopörssi.

Tanja Ekola sijoittui Nordic Fitness Expossa lokakuussa hienosti pronssille ja suuntaa kohti MM-kisoja marraskuun alussa. Hän nousee lavalle 6.11. yleisessä, sekä masters yli 35v -sarjassa.

Kuten Tanjan tekstistä käy ilmi, hän on suorastaan ihastuttava tyyppi. Juuri Tanjan asennetta kaivataan kisoissa - ja ylipäätään elämässä.  

Kysyimme Tanjalta, mitä Nutri Works tuotteita hänellä on nyt käytössä. Näin Tanja vastaa:

Nutri Works CLA on rasvanpolton apuna, Nutri Works omegat toki, Nutri Works Strong Vitamin D ja Nutri Works C-vitamiinijauhe ja Nutri Works Multivitamin, Nutri Works Strong Vitamin B ja Nutri Works ZMA hermostoa rauhottaan, kun dieetti rasittaa sitä niin kovasti.

Lisäksi käytössä on Nutri Works L-theanine, Nutri Works L-tryptophan ja Nutri Works EAA 😊😊 sekä Nutri Works L-Glutamine pitämään suoliston kuosissa! 

Tanja kirjoitti meille kisamietteitään. Lue tästä lisää:

Kisadieetti alkaa häämötellä loppuaan. Vielä viimeinen kova rypistys Santa Susannassa pidettäviä MM-kisoja varten on meneillään. On suuri kunnia päästä edustamaan Suomea!

Dieetti on pituutensa vuoksi ollut raskas. Kisavalmistautuminen alkoi jo viime vuoden lokakuussa tähdäten huhtikuun Fitness Classiciin. Ne kisat siirtyivät kesäkuulle ja itse harkitsin dieetin lopettamista. Siitä nyt sitten ei niin mahdottoman pitkä ollut syksyyn, joten päätin ottaa SM-kisan päätähtäimeksi. Kaikeksi iloksi myös Pohjoismaiden mestaruuskisat järjestettiin tänä vuonna Nordic Fitness Expon yhteydessä ja mukana oli myös oma kategoriani women’s physique.

Aina, kun lähden kilpailemaan, olen menossa taistelemaan ykköspaikasta! Nyt sitä ei hellinnyt, van tuloksena oli SM-pronssi ja PM-kisoista nelossija. Tottakai sijoitukset ovat aina hienoinen pettymys, jos ei saavuta omia tavoitteitaan. Kuitenkin, kun katsoin jälkikäteen omaa fysiikkaani ja esiintymistäni verrattuna muihin siinä kilpailijarivissä videolta, olen äärimmäisen tyytyväinen saavuttamiini sijoituksiin! Paremmin sijoittuneet olivat todella hyvällä fysiikalla ja esiintymisellä varusteltuja naisia, erityismaininta Ulpu Silvennoiselle, suomenmestarille, sekä Pohjoismaiden mestarille! Mahtava fysiikka ja mahtava persoona! Hän on täysin tittelinsä ansainnut ja on mahtava esimerkki urheilijasta.

Kilpailut ovat kilpailuja ja minä olen iloinen siitä, että women’s physique -rivissä on joka ikinen kerta ollut hyvä ilmapiiri ja naisten keskinäinen henki. Kannustamme toisiamme ja olemme aidosti iloisia toisten menestyksestä sekä myös pettyneitä toisten puolesta, jos joku epäonnistuu. Taas löytyi lisää tovereita tästä jengistä ja on mukava jatkossakin kisata ehkäpä heidän kanssaan samalla lavalla :)

Mitalista ja PM-finaalipaikasta olen todellakin onnellinen ja saimme valmentajani kanssa parasta fysiikkaa minusta irti, mitä koskaan aikaisemmin olen saanut. Esiintymisessä itse hiukan munasin, en saanut kaikkea irti poseerauksissa.. Aina tarvisi myös lisää massaa ja lisää kireyttä vartaloon tässä kategoriassa, mutta sitä tulee pitkäjänteisellä puurtamisella. Kaikki aikanaan :) Suomessa on niin vähän kilpailijoita women’s physique -kategoriassa, joten kaiken mittaiset kilpailevat samassa sarjassa. Minä puolitoistametrisenä pätikkänä olen vähän siellä häntäpäässä, joten kasvetaan sitten leveyttä, kun pituutta ei pysty :D MM-kisaan pääsen omaan pituussarjaani, saapas nähdä ovatko sen kisan naiset lihaksistoltaan mallia: ”mahtuu pöydän alle seisomaan, muttei makaamaan”

-Tanja

Tanjan mainitsemat Nutri Works-tuotteet ovat ravintolisiä.  Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveitä elämäntapoja. Säilytä lasten ulottumattomissa.