Tuotearvostelussa Iso WorX Heraproteiini vanilja-mustikka
On melko selvää, että heraproteiinin eri käyttötarkoituksia ei varmaan kannata alkaa luettelemaan, ne lienevät kohtuullisen selviä jokaiselle tuotearvostelun auki klikanneelle. Lähdetään siis tarkastelemaan Iso WorXi:a maun, koostumuksen ja hinnan näkökulmasta. Laatu on tietysti lisäproteiinivalmisteissa yksi asia, johon ehdottomasti kiinnittäisin myös huomiota eikä missään nimessä halpaa herakonsentraattia voida laittaa samalle arvosteluviivalle yllämainittujen kriteerien kanssa verrattuna heraisolaattiin.

Konsentraatti, joka on se "halpana herana" tunnettu perus protsku jota tungetaan joka paikkaan ja kaikkeen on sinänsä ihan ok lisäproteiini: mikäli hiilihydraatit, rasva ja laktoosi ei häiritse sinua proteiinivalmisteessasi. Jos mietit pelkkää lisäproteiinilähdettä muun ruuan lisäksi, ei konsentraatti ole huonoin vaihtoehto mutta jos haluat mahdollisimman hyvin imeytyvää ja puhdasta proteiinia, joko muun ruuan lisäproteiiniksi tai esim. palautusproteiiniksi niin silloin isolaatti on luonnollinen vaihtoehto - ja tätä Iso Worx on. Iso worx on hyvin vähällä rasvapitoisuudella ja hiilihydraattipitoisuudella varustettu, laktoositon, tuote. Myöskään mitään ylimääräistä tai turhaa E-koodi viidakko ei tuoteselosteesta löydy.

Koostumus: Itselleni on tärkeää proteiinijauheen koostumuksessa sekoittuvuus, ei niinkään se että tuleeko juomasta paksua vai vesimäisen laihaa - tähänkin seikkaan voi vaikuttaa itse lisättävällä veden/muun nesteen määrällä Iso Worx sekoittuu hyvin, kuten heraisolaattivalmisteilla yleensä on tapana!

Hinta: Kilon purkki Iso Worx:a maksaa 23,99€ joka on erinomainen hinta laadukkaalle kilolle heraproteiinia.

Faktojen lisäksi tuotakoon esille, että kuitenkin se oma maku on se mikä laadun lisäksi ratkaisee ravintolisissä, sillä vaihtoehtoja on markkinat pullollaan eikä kenenkään kannata tyytyä tuotteeseen, joka ei vaan yksinkertaisesti maistu! Itselleni vaniljan makuiset lisäravinteet ovat yleensä olleet se viimeinen maku vaihtoehto, samoin kuten marjaisat maut - eli olen itse maustamattoman tai suklaan eri sävyjen kannattajia, mutta siksi olikin mielenkiintoista antaa mahdollisuus vanilja-mustikka combolle ja pidin yllättävästi siitä - joskaan tämä maku ei muuttanut kantaani suklaamausta!

Laadukkaasta ja kohtuuhintaisesta tuotteesta kun on kyse, niin sitä omaa suosikkimakuaan kannattaa etsiä ja kokeilla eri makujen joukosta. Luontaisia vanilja ja mustikka-aromeja on käytetty tähän makuun, ja makeutukseen steviaa - josta itse annan pisteet aspartaamin sijasta! Kaikki Iso Worx:t ovat makeutettu stevialla. Stevialla makeutettaessa tulee aina muistaa, että maku on erilainen kuin esim. tutummalla aspartaamilla, mutta kaikkeen tottuu ja toiset pitävät enemmän stevian makeudesta!

Kokeilemalla selviää tämäkin, ja kuten sanoin, veden tai muun nesteen määrää säätelemällä voit radikaalisti vaikuttaa tuotteen makeuteen.
Kuluttajalle, joka arvostaa laatua ja hintaa samassa paketissa, Iso Worx on loistava valinta.

Petteri Avilia
@petteriavilia