Naisten treenitrikoot taskulla

Treenitrikoot taskulla ovat superkätevä valinta, kun haluat puhelimen mukaan treeniin. Kokosimme tähän kaikki treenitrikoot, mihin on upotettu kätevä tasku, mihin saat sujautettua puhelimen näppärästi.

Kaikki naisten treenitrikoot löydät tästä linkistä. 

Naisten treenitrikoot kännykkätaskulla 

Painitko sinäkin saman ongelman kanssa: Mihin ihmeeseen laitan puhelimen treenin ajaksi? Niin tuttua! Naisten hupparitakin taskuun se toki menee, mutta heti kun treeni on hikisempi ja vaatteita on vähemmän, on ongelma valmis. 

Onneksi treenitrikoita, missä on kännykkätasku on olemassa. 

Naisten treenitrikoiden taskun paikka vaihtelee. Tutuin paikka on reiden sivussa käden ulottuvilla. Silloin tasku on myös yleensä suuri. Siihen mahtuu isompikin kännykkä. Kun tasku on vyötärönauhassa, on tasku yleensä pienempi vyötärönauhan leveydestä johtuen. 

Riippuen treenistä taskun kätevyys vaihtelee. Jos treenitrikoiden kännykkätasku on vyötärönauhan takana, ei selällään voi tehdä treeniliikkeitä. Sama pätee reiden sivulla olevaan taskuun, silloin ei kyljellä tehtävät liikkeet onnistu. Tämä kannattaa miettiä treenilegginsejä valitessa. 

ICANIWILL treenitrikoot taskulla

Better Bodies treenitrikoot taskulla naisille 

Intohimoisesti kuntosalia harrastaville naisille kehitetty Better Bodies on lähes alusta asti ihastuttanut korkeavyötäröisellä mallilla, missä on suuri tasku. 

Nebbia treenitrikoot kännykkätaskulla 

Fitness lajeihin kehitetyt Nebbia trikoot ihastuttavat useilla taskuilla.

Naisten treenihousut taskulla 

Jos valitset naisten treenihousut eli treeniverkkarit naisille treeniin, on lähes kaikissa edessä kaksi taskua. Silloin taskuongelma lähes katoaa. Kuten miesten treenihousuissakin, lähes kaikissa naisten treenihousuissa on kännykkätasku. 

Aminopörssissä on paras treenitrikoiden valikoima! 

Tervetuloa sovittamaan treenitrikoot myymälään! Näin koko menee kerralla nappiin ja jatko-ostokset brändin sisällä ovat helppoja.