Leuanvetotreenin aloitus

Leuanveto on hauskaa ja tehokasta treeniä. Treenissä tulee nopeasti tuloksia. Ensin pitää kuitenkin päästä alkuun.

Kaikki meidän leuanvetotangot löydät tästä linkistä. 

Jos et saa vedettyä yhtään leukaa, hanki pitkä vastuskuminauha. Aseta se tankoon tekemällä siitä lenkki. Toinen pää nauhasta asetetaan polven alle. Kokeile nyt! Vastusnauha auttaa sinua kohti ensimmäistä, ehkä jopa kohti useampaa leukaa. 

Esim. pitkä vastuskuminauha PicSil Resistance Band sopii tähän. 

Meneekö yksi tai kaksi leuka?

Toimi täsmälleen samoin. Ota pitkä vastuskuminauha käyttöön, ja saat tehtyä useamman leuan. Toistot tuovat tulosta, kun saat samat leuanvetolihakset käyttöön, kuin ilman vastuskuminauhaa. 

Kun olet treenannut vastuskuminauhalla muutaman kerran, kokeile ilman.

Pikkuhiljaa yksi leuka muuttuu kahdeksi ja kolme neljäksi. Vastuskuminauhan avulla saadaan lisättyä toistoja, mikä on avain oikeiden lihasten kehittymiseen. 

Pitovoiman treenaus leuanvetotangolla 

Lukotus on hyvää treeniä. Vedä yksi leuka ja laskeudu alaspäin niin, että käsivarret jäävät 90 asteen kulmaan. Pidä. Pikkuhiljaa aikaa voi pidentää. 

Ota lapset mukaan leuanvetotreeniin pitkää vastuskuminauhaa apuna käyttäen!

Lapsen jalkaterä asetetaan vastuskuminahaan. Huom! Ole itse lähellä apuna / pidä kevyesti kiinni. Lapsetkin rakastavat leuanvetotreeniä ja tästä tulee kiva perheen yhteinen haaste. Meillä sekä koulu-, että päiväkoti-ikäinen lapsi on aivan innossaan tästä. 

Valitsimme leuanvetotangoksi helpon mallin Tunturi Door-Way Chinning Bar, joka vain vedetään oikean mittaiseksi ja kiinnitetään ruuveilla oven karmien väliin.

Meillä siis tämä leuanvetotanko on koko ajan paikallaan. Kun sen asettaa riittävän korkealle, pääsee helposti kävelemään tangon alta huoneeseen. 

Me asetimme leuanvetotangon lasten huoneen oveen. Lapset keksivät, että heidän huoneeseen ei saa tulla eikä sieltä poistua ilman, että vetää leuan. Tämä muuten toimii! Katsotaan, mikä meidän taso on jouluna.