Urheilijan suosikkituotteet: Laura & Nutri Works

Kaupallinen yhteistyö Suomen maajoukkueen painonnostaja Laura Liukkonen & Nutri Works-sarja. Laura kilpailee painonnostossa painoluokassa painoluokassa -55kg ja -59kg.

Kysyimme Lauralta miksi hän on valinnut Nutri Works-tuotteet lisäravinteiksi, mitä tuotteita hän käyttää ja mitkä ovat hänen lempparituotteensa. 

Miksi valitsit juuri Nutri Works tuotteet lisäravinteeksi?
Valitsin Nutri Works-sarjan kotimaisuuden ja puhtauden vuoksi. Mahdollisuus vaikuttaa asioihin oli minulle myös tärkeää. Esimerkiksi meiltä urheilijoilta kysyttiin, mitä tuotteita olisi hyvä olla Nutri Works-sarjassa.

Mitä Nutri Works -tuotteita käytät päivittäin?
Käytän seuraavia vitamiineja ja mineraaleja: Nutri Works Magnesium Citrate +B6 -kapseleita, Nutri Works Vitamin C -jauhetta, Nutri Works Strong Vitamin D3 -vitamiinia, Nutri Works Multivita-Minerals-monivitamiinia. Käytössä on myös Nutri Works Pure Creatine Monohydrate -kreatiini.

Melkein päivittäin käytössäni on vegaaninen proteiini Nutri Works Vegan Protein WorX. Ennen kisoja tankkaan hiilareita ja käytössä on silloin Nutri Works Osmo WorX sekä Nutri Works Hydra WorX.

Mikä on lempituotteesi?
Nutri Works Pure Creatine Monohydrate -kreatiini on tarpeellisin lajini kannalta, mutta tän hetken lemppari on kirpeä, jauhemainen Nutri Works Vitamin C -vitamiini!

Tässä lisätietoa Lauran lempparituotteista: 

Nutri Works Pure Creatine Monohydrate sisältää kreatiinimonohydraattia. Nutri Works sarjassa tuote on saatavilla 500 g pakkauksessa tai Black Line -linjassa 1 kg pakkauksessa.

Kreatiini on elimistössä esiintyvä luonnollinen yhdiste, joka auttaa varastoimaan energiaa lihassoluihin. Kreatiini parantaa fyysistä suorituskykyä peräkkäisissä lyhytkestoisissa ja korkeatehoisissa harjoituksissa. Kreatiinin edullinen vaikutus saavutetaan 3 g päivittäisellä annoksella. 

Nutri Works Vitamin C on vahva, 100 % C-vitamiinijauhe, joka ei sisällä muita aineita. Puolikas pieni mittalusikallinen sisältää 500 mg C-vitamiinia. Superkätevän ja kirpsakan jauheen, kuten Laurakin mainitsee, voi nauttia veden seassa tai lisätä vaikkapa smoothieen. 

C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän pysymistä normaalina raskaan liikunnan jälkeen. Se edistää normaalia kollageenin muodostumista verisuonten ja luuston, ruston, ikienien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten. C-vitamiini edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja hermoston normaalia toimintaa. Se edistää normaaleja psykologisia toimintoja, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, suojaa soluja hapettumisstressiltä, auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja edistää E-vitaminin palautumista pelkistyneeseen muotoon. C-vitamiini edistää myös raudan imeytymistä.

Ravintolisät eivät koskaan korvaa monipuolista ravintoa ja terveitä elämäntapoja. Suositeltuja annoksia ei tule ylittää. Tuotteet tulee säilyttää lasten ulottumattomissa.