PicSil lämsien valinta

Kyllä. Meillä on PALJON lämsiä. Erityisesti PicSil sarjasta.

Tässä PicSil oma opas lämsien valintaan tällä hetkellä valikoimassa olevista lämsistä toiminnalliseen harjoitteluun. 

Huomioithan, että CROSSFIT® on CROSSFIT INC:N rekisteröimä tavaramerkki, ja siksi me käytämme sanaa toiminnallinen harjoittelu kaikkien tuotteiden yhteydessä. 

Miksi käyttää lämsiä?
Picsilin lämsät on täydellinen, "must have" lisävaruste toiminnalliseen harjoitteluun. Lämsiä käytetään suojaamaan käsiä niin painonnostoissa kuin vedoissakin treenin aikana. Ne puetaan kämmenpuolelle suojaamaan käsiä ja kiinnitetään tarranauhalla ranteen ympärille. Lämsät on suunniteltu vähentämään kitkaa ja hankausta käsien iholla. Ne voivat myös parantaa pitoa ja vakautta painonnosto- ja vetoharjoituksissa. 

Picsil lämsistä voit valita juuri oman tyylin ja materiaalin. Lämsien paksuus ja pituus voidaan valita paitsi urheilijan tarpeiden ja toiveiden mukaan myös pidon ja kestävyyden mukaan.

Löydä sinulle parhaiten sopiva PicSil lämsä alla olevilla ohjeilla. 

MATERIAALIT: PicSil lämsiä on olemassa kolmesta (3) erilaisesta materiaalista. Kaikki materiaalit ovat vegaanisia. Kaikilla saat hyvän otteen tangosta. 

1. PicSil CARBON FIBER - kestävät: Carbon Fibre hiilikuitu-materiaalista valmistetut lämsät ovat erittäin kestävät. Täydellinen paljon treenaavalle. 

2. PicSil SYNTEETTINEN NAHKA - mukavat ja joustavat: Nämä lämsät ovat erittäin mukavat ja joustavat. Täydellinen paljon treenaavalle. 

  • Lämsät joiden materiaali on synteettinen nahka: Condor

3. PicSil PU (kaksoispolyuretaani) + ARAMID mukavat ja joustavat, hyvä pito. Näiden lämsien etuna on mukava tuntuma ja joustavuus. Lisäksi niissä on hyvä pito. Toimivat säännöllisesti treenaavilla. 

  • Lämsät, joiden materiaali on kaksoispolyuretaani ja aramidi: Phoenix 

PAKSUUS:

Mikä on sopiva paksuus lämsälle? Oikeaa vastausta ei ole, sillä tämä on makuasia. Toiset haluavat paksummat lämsät, jotta tanko tuntuu vähemmän ja pehmuste tuntuu miellyttävältä. Toiset ajattelevat päinvastoin, ja haluavat lämsät, jotka eivät juuri tunnu miltään. Tämä on otettava huomioon lämsää valitessa.

Lämsät, joissa PICSIL maksimipaksuus: (2,4mm)

Lämsät, joissa PICSIL keskitason paksuus: (2,2mm)

Lämsät, joissa PICSIL minimipaksuus (1,5mm-1,8mm)

PicSil lämsien edut:

  • ergonomiset
  • parempi ote
  • laaja valikoima - jokaiselle juuri omat 
  • vegaaniset lämsät
  • espanjassa suunniteltu ja valmistettu
  • aina ajan hermoilla, uusia lämsiä tulee jatkuvasti

Tervetuloa ostoksille. Löydät meiltä taatusti juuri sinulle sopivat lämsät.