Kofeiiniton Pre Workout

Pre Workout tuotteiden yksi suosituimmista ainesosista on kofeiini. Kahvista tuttu ainesosa edistää suorituskykyä ja piristää. Siksi se onkin niin suosittu PWO tuotteissa. 

Kofeiinittoman Pre-Workout hyödyt 

Moni treenaa illalla, jolloin kofeiinin piristävää ja mahdollisesti yöunia haittaavaa vaikutusta ei haluta. Tähän tarkoitukseen on kehitetty Pre Workout Stimulant free tuotteet eli suomalaisittain kofeiiniton Pre Workout. 

Treenilaturit ilman kofeiinia sisältävät samat tehokkaat aminohapot, jotka edistävät suorituskykyä. Ne eivät sisällä kofeiinia, joten ne eivät haittaa yöunia. 

Kofeiinittomat treenilaturit ovat kaikki omanlaisiaan, mutta yhtäläisyyksiäkin löytyy. Niissä on on mukana l-argiiniinia tai (l-arginiini alfa ketoglutaraattia) lihaspumppiin, beeta-alaniinia lihasten maitohappopuskuriksi ja sitrulliinimalaattia, joka toimii erityisen hyvin anaerobisissa treeneissä.

Kofeiiniton Pre Workout toimii tehokkaasti ilman kofeiinin tuomaa piristystä. Kun nautit sen illalla ennen treeniä, saat virtaa treeniin, mutta nukut silti yöllä. 

Aminopörssin paras Pre Workout valikoima

Aminopörssin valikoimassa on kofeiinittomia preworkout tuotteita, joista jokainen löytää oman suosikkinsa! 

  • Puhdistamo Pre Workout 
  • Supermass Nutrition Prezone Stimulant free 
  • Chained Nutrition Off The Hook Stim Free 

Tervetuloa meille. Autamme mielellämme tuotteiden valinnassa.