Puhdas+ kosmetiikka -valintaopas

Puhdas+ kosmetiikka on luonnonkosmetiikkaa, joka on valmistettu Suomessa, brändin omalla tehtaalla Tuusulassa.

Valikoima kattaa ihoöljyt, seerumit, puhdistustuotteet ja hoitovoiteet niin nuorelle epäpuhtaalle iholle kuin anti-age tuotteet aikuisillekin. 

Tässä opas tuotteiden valintaan.

Asiantuntijana Estenomi Katja 

Kasvojen puhdistus Puhdas+ tuotteilla 

Kasvot tulee puhdistaa päivittäin, jotta iholta saadaan ylimääräinen tali ja lika pois. Erityisen tärkeää puhdistus on silloin, kun käytetään meikkiä. 

 • Puhdas+ Tea tree skin wash on tehokas puhdistusgeeli, joka sisältää antiseptista teepuuöljyä. Se puhdistaa ihohuokoset syvältä ja tehokkaasti kuitenkaan kuivattamatta ihoa. Tuote sopii parhaiten epäpuhtaalle ja sekaiholle päivittäiseen ihonpuhdistukseen.
 • Puhdas+ Melatonin Oil Cleanser on tehokkaasti puhdistava kasvojenpuhdistusöljy. Se sopii erinomaisesti kuivalle ja kuivuuteen taipuvaiselle iholle jokapäiväiseen käyttöön. 

Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen. Kun pyyhitään kasvot kasvovedellä, viimeisetkin meikin rippeet häviävät. Kasvovesi myös jää ihoon toisin kuin puhdistusaine. Se antaa iholle kosteutta. 

 • Puhdas+ Ruusuvesi sopii erinomaisesti kasvovedeksi kaikille ihotyypeille. Sitä voi myös suihkuttaa suoraan iholle tuomaan kirkkautta, kosteutta ja raikkautta iholle. 

Kosteutus Puhdas+ kasvojenhoitoöljyillä

Kun iho on puhdistettu, sille levitetään kasvoöjy tai -voide. Jos käytetään seerumia, se levitetään iholle ennen kasvovoidetta tai -öljyä. 

Kasvoöljyt sopivat myös ainoaksi tuotteeksi, jos tavoitteena on pehmentää ihoa. Niitä suositellaan yhdessä seerumin tai kosteusvoiteen kanssa tuomaan extrapehmeyttä iholle, kun sitä tarvitaan. 

Kaikenikäisille:

 • Puhdas+ risiiniöljy sopii kaikenikäisille. Se pehmentää tehokkaasti kaikkia ihotyyppejä ja sopii erinomaisesti ripsien hoitoon. 
 • Puhdas+ jojobaöljy on mieto öljy, joka sopii erinomaisesti normaalille ja sekaiholle sen ihoa tasapainottavan ominaisuuden vuoksi. Sopii myös nuorelle iholle, eikä tuki ihohuokosia. 
 • Puhdas+ manteliöljy on paras normaalille ja kuivalle sekä herkälle ja helposti reagoivalle iholle. Sopii kaikenikäisille. 
 • Puhdas+ ruusunmarjaöljy sisältää c-vitamiinipitoista ruusunmarjaa, joka kirkastaa ja heleyttää ihoa. Sopii erinomaisesti kirkkautta kaipaavalle iholle ja kaikille ihotyypeille. 

Anti-age ihoöljyt 

 • Puhdas+ Tyrnisiemenöljy on uudistava, runsaasti antioksidantteja sisältävä kasvoöljy aikuiselle iholle. Se sopii erityisen hyvin kuivalle iholle. 
 • Puhdas+ Arganöljyä pidetään maailman parhaimpana ihoöljynä! Kuivan, aikuisen ihon hoitoon kehitetty ihoöljy pehmentää tehokkaasti ihoa. 

Puhdas+ kosteusvoiteet ovat anti-age voiteita

Kosteusvoide pehmentää ja ennen kaikkea kosteuttaa ihoa. Toisin kuin ihoöljy se sisältää vettä. Voiteen sisältämät kosteudensitojat auttavat kosteusvoiteen vettä imeytymään ihoon ja ylläpitämään ihon omaa kosteustasapainoa. Lisäksi ne sisältävät hoitavia aineita. 

 • Puhdas+ Bakuchiol voide on luonnon oma retinolivoide. Se toimii uudistamalla ihoa edistämällä ihosolujen jakautumista. Kun ihosolut jakautuvat vilkkaammin, ihon pinta tasoittuu. Voide sopii erinomaisesti noin +35 vuotiaille ja kaikille, jotka haluavat tehokkaan ihoa tasoittavan voiteen. 
 • Puhdas+ Bee Venom voide sisältää mehiläisen myrkkyä eli bee venomia. Se vaikuttaa ihoa tasoittavasti. Kaikille ihotyypeille sopiva voide sisältää myös kosteuttavaa hyaluronihappoa. 
 • Puhdas+ Collagen voide on tehokas kollageenia ja tyrnimarjauutetta sisältävä antioksidanttirikas anti-age voide. Voiteen C-vitamiini tuo kirkkautta ja heleyttä iholle. Kollageenivoide on ylivoimainen suosikki anti-age voiteista. 

Puhdas+ anti-age seerumit tehostavat vaikutusta

Kaikkiin anti-age voiteisiin on olemassa oma seerumi. Hyaluronihapposeerumit ovat tehokkaasti kosteuttavia ja sopivat myös nuoremman ihon hoitoon. Ne toimivat loistavasti myös yhdessä Puhdas+ ihoöljyjen kanssa. 

Kaiken ikäisille 

 • Puhdas+ Hyaluroni seerumi mustikka kosteuttaa tehokkaasti. Mustikkauute antaa antioksidanttista suojaa iholle ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. 
 • Puhdas+ Hyaluroni seerumi tyrni sisältää hyaluronihapon lisäksi tyrniuutetta. Tyrni sisältää runsaasti ihoa kirkastavaa C-vitamiinia. Siksi tämä seerumi sopii erityisen hyvin kirkkautta kaipaavalle iholle. 
 • Puhdas+ Luxury Glow Booster Seerumi on ihastuttava, ihoa tehokkaasti kosteuttava seerumi. Nopeasti imeytyvä ja tehokosteuttaja sopii jokapäiväiseen käyttöön ja on erinomainen herkälle iholle. 
 • Puhdas+ Niasiiniseerumit sisältävät B3-vitamiinia eli niasiinia. Suursuosioon noussut niasiini uudistaa, kirkastaa ja tasapainottaa ihoa. Se sopii kaikenikäisille monipuolisen vaikutuksensa vuoksi. Niasiinia käytetään paljon myös niin atoppisen ihon voiteissa kuin rasvaisenkin ihon tuotteissa sen tasapainottavan vaikutuksen vuoksi.

 Anti-age 

 • Puhdas+ Bakuchiol Elixir on tehokas ihoa kirkastava ja ihosoluja uudistuva seerumi. Suositellaan erityisesti ryppyihin. Toimii kuten Retinoliseerumi, mutta bakuchiol ei yleensä ärsytä ihoa. Bakuchiol sopii myös kesällä käytettäväksi toisin kuin retinoli. 
 • Puhdas+ Retinol Elixir uudistaa tehokkaasti ihoa. Retinoli eli a-vitamiini on tutkituimpia ihoa uudistavia aineita ja sen tiedetään vaikuttavan ihosolujen jakautumista stimuloivasti. Siksi se tasoittaa tehokkaasti ryppyjä. Retinoli voi aiheuttaa punoitusta, kun käytön aloittaa, eikä sitä suositella herkkäihoisille. Huom! Retinoli ei sovi yhteen auringon kanssa. Jos retinoliseerumia haluaa käyttää kesällä, se levitetään iholle yöksi ja päivällä iho on suojattava aurinkovoiteella. Kesällä moni vaihtaakin retinoliseerumin luonnon retinoliin eli bakuchioliin, joka ei reagoi UV-säteiden kanssa epäsuotuisasti. 
 • Uusi Puhdas+ Vitamin C seerumi on tehokkain ihoa kirkastava seerumi. Se paitsi palauttaa ihon luonnollisen hehkun on täydellinen vaalentamaan maksaläiskiä ja pigmenttihäiriöitä. Tuote ei sisällä aurinkosuojaa, joten auringolle altistuessa tulee käyttää UV-suojavoidetta. Se ehkäisee parhaiten pigmenttiläiskien muodostumista. 
 • Puhdas+ Kollageeniseerumi tehokastaa kollageenivoiteen vaiktutusta. Erittäin kevyt ja tehokkaasti kosteuttava seerumi levitetään iholle ennen voidetta. 
 • Puhdas+ Bee Venom seerumi tehostaa bee venom voiteen vaikutusta. Levitä iholle ennen voidetta. 
 • Puhdas+ Melatonin Night Cream yövoide on kehitetty yövoiteeksi kaikille ihotyypeille. Hoitavia kasviöljyjä sisältävä voide pehmentää ihoa tavoitteena saada iho näyttämään levänneeltä yön jälkeen. 

Kotimaisen Aminopörssin valikoimassa on kaikki Puhdas+ kosmetiikka! Tilaa omasi tai poikkea myymälässämme Helsingin Konalassa. Autamme mielellämme tuotteiden valinnassa.