Kesäihon hoito

Kesällä iho vaatii erityistä hoitoa, jotta se näyttää syksylläkin hehkuvalta! Tässä parhaat vinkit kesäihon hoitoon!

Aminopörssin kosmetiikkavalikoima on uudistunut. Tutustu ja ihastu! 

Aurinkovoide 

Aurinkovoiteen hyötyjä ei voi liikaa hehkuttaa. Sen tärkein tehtävä on estää ihon palamista, mutta se toimii myös erinomaisena anti-age voiteena ja koko kesän kosteusvoiteena. 

Aurinkovoide estää ihon palamista 

Aurinkovoiteet on kehitetty estämään ihon palamista auringossa. Liiallinen auringolle altistuminen näkyy ensin punoituksena ja pahimmillaan jopa rakkuloina. Tiedetään, että palaminen on myös riskitekijä ihosyövän synnylle. Siksi aurinkovoiteen tärkein tehtävä on estää ihon palamista. 

Aurinkovoide on paras anti-age voide

Palamisen lisäksi UV-säteet vaikuttavat ihon kollageeniin, ja liiallinen auringolle altistuminen näkyy ihon ennenaikaisena vanhenemisena.  Aurinkovoide antaa suojaa sekä UVA että UVB-säteitä vastaan, ja siksi aurinkovoide on paras anti-age voide. 

Sävyttävä aurinkovoide korvaa meikin, kosteusvoiteen ja aurinkovoiteen!

Sävyttävä aurinkovoide korvaa sekä meikin, kosteusvoiteen että aurinkovoiteen. Keksintö on suorastaan loistava. Ja me testasimme, Alga Maris sävyttävä aurinkovoide toimii juuri kuvatulla tavalla. Koska sävyttävä aurinkovoide suojaa myös sinivalolta, kannattaa se ottaa käyttöön ympärivuoden!

Ihon puhdistus kesällä 

Koska aurinkovoiteet ovat vedenkestäviä, ne tulisi puhdistaa huolellisesti pois iholta. Tea Tree eli teepuuöljyä sisältävät puhdistusaineet puhdistavat tehokkaasti kuivattamatta ja ne sopivat koko perheelle. 

Suosittelemme lämpimästi.

Anti-age voiteet kesäiholle 

Kesäihon hoidossa paras päivävoide on aurinkovoide. Anti-age kosteusvoiteita kannattaa käyttää kesällä yöllä. Myös ihonhoitoseerumit sujahtavat näppärästi aurinkovoiteen alle. 

Kaikkia anti-age aineita ei voi käyttää auringossa. Esim. A-vitamiini eli retinolivoiteet kannattaa jättää syksyn hoitorutiiniin ja korvata luonnon vastaavalla tehoaineella bakuchiol voiteilla. Ne eivät altista ihoa palamiselle. Aloeveraa sisältävät kosteusvoiteet hellivät ihoa auringonoton jälkeen ja saavat auringon koskettaman ihon hehkumaan. 

Ravintolisävinkit kesäiholle 

Beetakaroteiini on erinomainen ainesosa kesäiholle. Se edistää ihon melaniinin tuotantoa, mikä edistää rusketusta ja auttaa antamaan suojaa UV-säteitä vastaan. 

C-vitamiini on ihon supertuote! C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista ja on siksi todellinen anti-age raaka-aine sisäisesti.

Kollageeni on ihon oma ainesosa, joka pitää ihon kimmoisana. Sen uskotaan vaikuttavan ihon hyvinvointiin, vaikka sillä ei tästä ravitsemuslupausta olekaan. 

Vesi on supertärkeä iholle! Elektrolyyttijauheet auttavat vettä imeytymään paremmin eli nesteyttävät kehoa. Siksi niistä on hyötyä koko keholle ihoa myöten. 

Tilaa parhaat ihonhoitotuotteet ja ravintolisät kotimaisesta Aminopörssistä! Autamme mielellämme tuotteiden valinnassa.