IronMind Rolling Thunder® kisaohjeet

IronMind Rolling Thunder® on mahtava otevoimaväline, joka mittaa grippivoimaa. Se on yksi maailman päätesteistä, jolla testaan otevoiman kovuutta. 

Rolling Thunder® Revolving Deadlift Handle kisaohjeet: 

Käytä aitoa, nykyistä myynnissä olevaa IronMind® Rolling Thunder® -otevoimakahvaa.

Sitä ei saa muokata millään tavalla, ja se on tarkastettava, jotta se pyörii vapaasti seuraavasti. 

  • Pidä kiinni kahvasta, nosta kolmiomaista metallirunkoa ja käännä sitä vaakasuoraan (samansuuntaisesti maan kanssa).
  • Vapauta metallikehys osoittaaksesi, että se pyörii takaisin alkuperäiseen pystyasentoonsa (osoittaen maata kohti) oman painonsa alaisena.

Nosto aloitetaan painolla nostajan jalkojen välissä käyttämällä IronMind 15" olympialastaustappia ja suurta karabiinilukkoa. Rolling Thunder on pyyhittävä puhtaaksi ennen jokaista yritystä.

Tartu nostaessa Rolling Thunder -kahvaan suunnilleen sen keskeltä ja nosta kahvan pysyessä suunnilleen yhdensuuntaisena maan kanssa.

  • Peukaloton ote ei ole sallittu.
  • Kaikki kosketus nostajan käden ja kädensijan ei-pyörivän osan välillä hylkää nostoyrityksen, ja muuta kuin satunnaisesti käsi tai Rolling Thunder -otevoimaväline ei saa koskettaa vartaloa ennen kuin nosto on suoritettu loppuun. Käden tai kahvan vetäminen ylös jalkaa pitkin aiheuttaa välittömän suorituksen hylkäämisen. 

Nostajan on suoristuttava kokonaan: selkä pystyssä, jalat ja lantiot lukittuina. Nostajan on seisoessaan suorassa pidettävä nosto 1 sekuntin ajan ennen kuin hän saa alas-signaalin erotuomarilta. Sen jälkeen nostajan on palautettava paino maahan.

Nostajan käden ja Rolling Thunder® -otevoimavälineen on koskettava toisiaan, kunnes paino lepää lattialla. Sitten erotuomari osoittaa noston hyväksytyksi tai hylätyksi. 

Nostajan kädessä saa käyttää tavallista mankkaa (magnesiumkarbonaattia), mutta mikään muu ei ole sallittua. Nestemäinen mankka on  kielletty. Mankkaa ei saa levittää suoraan Rolling Thunderiin.