IronMind - parasta otevoimatreeniä maailman vahvimmille!

IronMind on amerikkalainen brändi, joka on luotu kestämään. Maailman vahvimpien suosimat otevoimavälineet ovat käytännössä ikuisia, ne kestävät kovatkin treenit kerta toisensa jälkeen. Näillä välineillä myös mitataan maailman vahvimpia keskenään! Nyt sinäkin voit kokeilla, mihin yllät!

IronMindilta sanotaankin, että tavallaan heidän bisnes on huono, koska uutta samanlaista ei tarvitse ostaa, koska nämä tuotteet kestävät. Ja se on totta  yksi tuote kestää jopa eliniän eikä sitä tarvitse uusia. Mutta valikoimaa kyllä löytyy. 

Parasta tuotteissa on (paitsi kestävyys ja mitattavuus) myös monipuolisuus. Erittäin laajasta valikoimasta jokainen löytää tuotteen, mistä aloittaa ja mihin jatkaa, kun otevoima kehittyy. 

Ylivoimainen suosikki, mistä brändi on tunnettu on Captain of Crush puristin. Tämä legendaarinen otevoimaväline onkin usein se ensimmäinen, mikä brändin valikoimasta napataan ostoskoriin. Tästä tuotteesta on jopa 11 erilaista versiota kevyimmästä Guidesta aina Nro.4 asti. 

Otevoima puolestaan on tärkeää ihan kaikille. Sitä tarvitaan niin kuntosalilla, kiipeilyhallilla, ilmajoogassa kuin kotona tiukkaa purkkia avatessakin. 

Otevoiman treenaaminen on myös mukavaa ja sitä voi harjoittaa vaikkapa tv:tä katsellessa. Pienet ja kätevät otevoimavälineet kulkevat myös näppärästi mukana. 

Aminopörssin valikoima on kasvanut IronMind-tuotteiden osalta aivan valtavasti. Kuuntelemme aktiivisesti palautteita ja laajennamme valikoimaa asiakkaiden toiveiden mukaan. Ja sehän onkin parasta! 

Tällä hetkellä Aminopörssin IronMind valikoima on vähintäänkin Suomen laajimpia ellei jopa laajin. Tule tutustumaan myymälään ja nappaa omasi!