IronMind otevoimatreeniä maailman vahvimmille!

Haluatko vahvemman otevoiman? Ymmärrämme!

Otevoiman vahvistuessa treeni kulkee paremmin. Kun grippi pitää, voit treenata pitempään ja kovempaa. Tietyissä lajeissa se on aivan välttämätöntä, kuten vaikkapa kiipeilyssä. 

Siksi meillä on myynnissä Aminopörssissä IronMind otevoimavälineet. Sarjan ehdoton ykkössuosikki on Captain of Crush puristin. Se on myös puristin, jota käytetään maailman vahvin mies kisoissa. Tarjolla on huikeat 11 eri vahvuutta tästä puristimesta! Aloittelijalle tarkoitettu Guide-mallin puristin vaatii 28 kg voimaa. Kaikista vahvimman puristimen numero 4 on sulkenut vain pari henkilöä koko maailmassa.

Kiitos aktiivisten asiakaspalautteiden IronMind-valikoimamme on laajentunut hurjasti ja valittavana on runsaasti erilaisia kestäviä ja toimivia IronMind-otevoimavälineitä. 

Koska IronMind-otevoimavälineet ovat virallisia välineitä otevoiman mittaamiseen, voit seurata kehittymistäsi vertaamalla omaan suoritukseen, mutta saat tietää myös muiden suorituksia. Näin pysyt paremmin kärryillä siitä, mitä voit otevoimatreenissä tavoitella. 

Kun otevoima on edistynyt, voit näppärästi hankkia toisen IronMind-tuotteen, joka onkin sitten haastavampi. Esimerkiksi Captain of Crush tuotteissa siirryt Guide-mallista Sporttiin ja sitten Traineriin. Tai jos haluat treenata erityisesti tiettyjä sormia, kokeile Iron Mind IMTUG 1-7, sormipuristinta, jonka avulla voit kohdistaa otevoimatreenin tiettyihin sormiin.

IronMind tuotteet ovat kestäviä. Jopa ikuisia. Yrityksen tavoitteena onkin luoda pysyviä tuotteita, joilla voit treenata jopa vuosi toisensa jälkeen. Kun haluat vaihtelua treeniin ja/tai vahvistut, voit hankkia uusia IronMind -tuotteita. Rikkimenevät tai kuluvat tuotteet eivät kuulu brändin valikoimaan.

Tutustu IronMind-valikoimaan ja muutu - VAHVEMMAKSI. IronMind -tuotteet valmistetaan Yhdysvalloissa.

IronMind - Tools of the Trade for Serious Strength Athletes™.