Better Bodies lifestyle - the lifestyle of fitness

Better Bodies brändin visio on luoda tuotteita tosissaan treenaaville urheilijoille, jotka rakastavat kuntosalia.  Niille tyypeille, jotka tietävät, että terve urheilullinen kroppa on käynyt läpi monta tuntia verta, hikeä ja kyyneleitä! Urheilijat, jotka tietävät ja arvostavat kivun tunnetta, joka sinun on voitettava saavuttaaksesi tuloksia! Urheilijat, jotka ovat ylpeitä voidessaan elää Better Bodies -elämäntapaa!

1980-luvun alussa Better Bodiesin perusti herra Brian Moss, hyvin kuuluisa "fitnessguru" New Yorkissa. Better Bodies oli ensin kuntosali naisille ja kaikki salin työntekijät käyttivät brändin nimeä kantavia vaatteita. Kaikki halusivat ne!. Siitä brändi sai alkunsa. Siitä tuli erittäin tunnettu ja menestynyt Yhdysvalloissa. 

Nykyään Better Bodies on yksi suurimmista brändeistä kuntosali- ja fitness-tekstiiliteollisuudessa maailmanlaajuisesti! Swedish Fitness Trading AB on Better Bodiesin takana oleva yritys. Yrityksellä on yli 20 vuoden kokemus ja suuret resurssit, joka työskentelee kehityksen, suunnittelun, markkinoinnin, myynnin ja jakelun parissa useissa maissa.

Korkea laatu, toiminnallisuus ja Better Bodies muotoilu testataan urheilijoiden kanssa yhteistyössä. Better Bodies urheilijat käyttävät tuotteita niin kovissa harjoituksissa sekä jokapäiväisessä elämässä. Kun ne toimivat, ne voidaan lanseerata. Osa tuotteista on jo klassikoita ja pysyvät valikoimassa. Tämä siksi, että niiden kysyntä on vuodesta toiseen niin suurta. 

Better Bodies kaikki tuotteet inspiroivat ja edistävät Better Bodies -elämäntapaa!

Brändin ilmeeseen kuuluu vahvasti logo, jossa käsipaino kuvastaa brändin tavoitetta. Lähes kaikkiin tuotteisiin onkin viimeaikoina muutettu takaisin tämä käsipaino entisen B-logon sijasta. 

Aminopörssin Better Bodies valikoima on hiljattain laajentunut paljon ja tulee laajenemaan tämän vuoden aikana. Uutuuksia otetaan melko rohkeasti valikoimaan ja asiakkaitamme kuunnellaan herkällä korvalla. 

Tervetuloa sovittamaan! Koot menevät silloin varmasti nappiin ja vaatteisiinhan usein ihastuu ihan eri tavalla paikan päällä. Kun palautuksia ei tule, myös ympäristö kiittää. Ja hei, kun kerran koot on löytynyt, tässä brändissä ne pitävät hyvin kutinsa. Uusintaostot omista suosikeista uusissa väreissä menevät aivan varmasti online-ostoksina jatkossa nappiin.