Bear KompleX toiminnalliseen treeniin

Uusi löytömme toiminnallisen treenin kattavaan valikoimaamme on ainutlaatuinen, Yhdysvalloissa suunniteltu Bear KompleX. Tästä olemme innoissamme! 

Bear KompleX- brändi on kehitetty jo vuonna 2015 yhdessä toiminnallisen treenin urheilijoiden kanssa. Tavoitteena oli valmistaa paras, liukumaton lämsä, joka mahdollistaa käyttäjälleen parhaan suorituksen. Ja tässähän onnistuttiin suorastaan loistavasti. Tänään Bear KompleX:lla (eli BKX:lla) on paljon hyvin uskollisia käyttäjiä juuri siksi, että tuotteet toimivat. 

Erityistä BKX lämsissä on niiden ainutlaatuinen, patentoitu ja liukumaton materiaali. Materiaalin erinomaisuuden lisäksi lämsät ovat mukavat käyttää ja niiden mukavuus on suunniteltu viimeistä piirtoa myöten. Eipä tässä oikein toki muuta tarvitakaan! 

Sittemmin brändi on laajentunut kattamaan melko monipuolisesti lajin harrastajalle tarpeelliset varusteet. Tervetuloa tutustumaan Bear KompleX tuotteisiin meille, kotimaiseen Aminopörssiin. Näet ne livenä, jolloin ostopäätökset ovat vieläkin helpompia ja jatko-ostokset sujuvat vieläkin helpommin.