Miten Versa Gripps auttaa sinua treenaamaan paremmin?

Tuntuuko, että lihakset jaksavat, mutta grippi kärsii? Jos grippivoima estää sinua kehittymästä salitreenissä, Versa Gripps antaa sinulle mahdollisuuden kehittyä!

Tosin kuin tavanomaiset gripperit, Versat parantavat pitoa, antavat tukea ranteelle ja suojaavat kämmentä. Siksi monet urheilijat pitävät Versoja "must have" salivarusteina.

Versat auttavat sinua treenaamaan paremmin

Ne on suunniteltu vähentämään kämmeniin ja ranteisiin kohdistuvaa rasitusta parantamalla otetta. 

Kestävästä materiaalista valmistetut Versat suojaavat kämmeniä, ja estävät käsien liukumista. 

Versan edut:

  • Parempi pito - Koska saat tuvallisen ja mukavan otteen tangosta, Versat auttavat sinua tekemään enemmän toistoja suuremmilla painoilla ilman, että sinun täytyy pelätä otteen lipsumista. 
  • Vähemmän käsien väsymistä – Versat suojaavat käsiä hankaamiselta ja kovettumilta. Näin voit harjoitella pidempään.
  • Parempi tekniikka – Gripperien ansiosta hallitset tangon sekä käsipainot paremmin. Siksi voit keskittyä tekniikkaan. Paremman tekniikan ansiosta loukkaantumisriski vähenee ja suorituskyky paranee!  
  • Monipuolinen käyttö – Gripperit eivät toimi ainoastaan painonnostossa. Voit käyttää niitä yhtä hyvin vetotreenissä, maastavedossa, soudussa ja monissa muissakin treeneissä, missä tarvitset hyvää grippiä. 

Milloin grippereistä on hyötyä? 

Grippereistä on hyötyä monessa eri treenissä. 

Käytä Versan grippereitä, kun 

  • Haluat turvallisemman/varmemman otteen tangosta
  • Teet monipuolisesti sekä veto- että työntöliikkeitä, etkä halua vaihtaa treenivarustetta liikkeiden välissä

Versojen käyttö: 

Versat ovat paljon monipuolisemmat kuin nostohihnat. Ne toimivat sekä vetävissä että työntävissä liikkeissä. 

Lue tarkemmat ohjeet tästä: Versojen valinta ja käyttö.

  • Veto- ja nostoharjoituksissa käännä kämmenosa ja kierrä tangon ympärille. Tämä mahdollistaa nopean ja helpon painon vapauttamisen.
  • Työntötreeniä varten grippiosan tulee olla tiukasti kämmentä vasten, jotta se tarjoavat lisätukea ja suojaa kämmenille. 

Oikean koon valinta: 

Kaikki lähtee oikean koon valinnasta. Hyvin istuvilla grippereillä voit treenata tehokkaasti ilman ylimääräistä painetta käsille ja ranteille.

Oikean koon löytämiseksi mittaa ranteen ympärysmitta ja kämmenen pituus. Etsi kokotarpeesi vastaavat kahvat.

Miten Versat auttavat treenissäsi?

Versat ovat täydelliset painonnostajille. Ne muuttavat koko treenin. Monipuolisissa grippereissä yhdistyy nostohihna, gripperi ja koukku, kaikki yhdessä ja samassa tuotteessa 

Koska Versa Gripps on valmistettu patentoidusta, liukumattomasta, kestävästä materiaalista, ne ovat helppokäyttöiset ja kestävät. 

Vain muokkaamalla grippiosaa, voit vaihtaa veto- ja työntöharjoituksia. Sinun ei tarvitse vaihtaa varustetta treenien välissä. Versa Gripps on varuste, minkä tarvitset. 

Vie treenisi uudelle tasolle Versoilla

Älä anna käsien väsymisen ja pitovoiman estää sinua. Versa Grippis sopii kaiken tasoisille treenaajille, aloittelijoille ja ammattilaisille. Valitse oma parisi ja treenaa paremmin. 

Versojen valinta ja käyttöoppaan löydät tästä linkistä. Tervetuloa ostoksille kotimaiseen Aminopörssiin. Meillä on Suomen paras Versa-valikoima!