Urheiluliivien valinta

Jokainen nainen, joka treenaa, tarvitsee hyvät urheiluliivit. Kun urheiluliivit ovat hyvät, niitä ei tarvitse miettiä. Rinnat pysyvät paikallaan, eivätkä liivit purista, kiristä tai hierrä yhtään mistään. 

Mitkä ovat parhaat urheiluliivit minulle?

Liivien valinnassa tulee miettiä treenityyppi. Toisiin lajeihin tarvitaan vahvempi tuki ja toisiin kevyempi tuki on passeli. Tähän toki vaikuttaa myös oma mieltymys ja rintojen koko. 

Kevyen tuen liivit 

Kevyen eli matalan tuen liivit ovat usein todella miellyttäviä, puristamattomia ja kiristämättömiä ja usein hyvin kauniita. Kun vähempi tuki riittää, voidaan leikitellä enemmän leikkauksilla.

Kevyt tuki toimii usein hyvin pienirintaisilla. Se on myös hyvä valinta kaikille lajeihin, joissa rinnat eivät hölsky kuten joogaan, pilatekseen ja kävelylenkille. 

Tässä esimerkkejä suosituista kevyen tuen liiveistä, joista useimmista on monta värivaihtoehtoa. Usein meiltä ostetaankin ensin yhdet ja sitten useammat liivit monessa eri värivaihtoehdossa. 

Keskitason tuen liivit

Keskitason tuen liivit toimivat hyvin, kun liikettä on enemmän ja rinnat pitää saada pidettyä napakammin paikallaan. Medium-tuen antavat liivit ovat napakampia, silti upeita ja toimivat useimmilla. 

Tässä esimerkkejä medium -tuen liiveistä. 

Vahvan tuen liivit 

Strong support - liivit ovat "must have" liivit silloin, kun hypitään paljon ja rinnoissa on kokoa enemmän. Ne toimivat niin toiminnallisessa treenissä, juoksussa, trampoliinilla kuin aina, kun halutaan kunnon tuki.

Tässä esimerkkejä vahvan tuen antavista liiveistä. 

Urheiluliivit toimivat niin arjessa kuin treenissäkin

Nykyään urheiluliivit ovat superkauniita. Niinpä monet ovat siirtyneet käyttämään niitä ihan jokapäiväisessä käytössä arjessa. Niissä ei ole painavia kaaritukia tai epämiellyttäviä kankaita vaan päinvastoin! Materiaalit kestävät hikoilua eikä liivejä tarvitse korjailla pitkin päivää. Hyvien urheiluliivien kanssa on hyvä olla ja itsevarmuus kasvaa. Ne vain toimivat. 

Liivit saavat myös näkyä! Voit valita treeniin kauniit urheiluliivit ja niihin täydellisesti sopivat trikoot tai shortsit joko samanvärisinä tai leikittele väreille ristiin! Jos aurinkoa tulee liikaa, nakkaa päälle ohut treenipaita, joka ei hiosta lämpimällä kelillä, mutta suojaa olkapäät auringolta. 

Liikkuvalle ihmiselle on suorastaan ilouutinen, että treenivaatteet katukuvassa ovat tulleet jäädäkseen. Voit siis pukeutua trendikkäästi lempparitreenivaatteisiin aktiivisessa arjessa. 

Aminopörssissä on laaja valikoima parhaiden brändien urheiluliivejä. Myymälässä pääset sovittamaan ja koot ja mallit menevät kerralla nappiin. Lämpimästi tervetuloa meille.