Urheiljan valinta: Annemari Kiekaran Nutri Works-tuotteet

Kaupallinen yhteistyö Annemari Kiekara ja Nutri Works & Aminopörssi. 

Kotimainen Nutri Works on yhä useamman huippu-urheilijan suosikki. Kysyimme juoksija Annemari Kiekaralta mitä tuotteita hän käyttää ja miksi.

Annemari on vuonna 1977 syntynyt, tunnettu suomalainen kestävyys- ja maastojuoksija. Hänen ensimmäinen MM-arvokilpailunsa yleisessä sarjassa oli vuonna 1993, vasta 16-vuotiaana.

Pitkä ura on huikea! Annemarilla on neljä Suomen ennätystä, 10 000 m, 5 000 m, puolimaraton ja 20 km sekä nuorten Euroopan ennätys 10 000 m.

43-vuotiaana Annemari nappasi - 11 vuoden tauon jälkeen - 10 000 metrin juoksun Suomen mestaruuden! 💪🤩

Haastattelu on julkaistu aiemmin Aminopörssin Uutisissa. Vastaus lempituotteen osalta täydentyi syyskuussa 2021. 

Miksi valitsit juuri Nutri Works tuotteet lisäravinteeksi?
Puolisoni oli käyttänyt jo Nutri Works -sarjaa, ja todennut ne hyviksi tuotteiksi. Ne toimivat minulla hyvin, juuri siihen mitä haemme valmentaja/puolisoni kanssa. Ennen en ole käyttänyt mitään lisäravinteita ja se kaduttaa, sillä nyt tunnen, että niistä on erittäin paljon hyötyä mm. palautumisessa, sillä se on lajissani erittäin oleellinen asia. Nyt olen käyttänyt noin 5-vuotta lisäravinteita.

Mitä Nutri Works -tuotteita käytät päivittäin?
Käytän paljon vitamiineja ja kivennäisaineita. Ennen kilpailua ja kovia harjoituksia teemme "coctailin" jossa on beeta-alaniinia, arginiiniä sekä kreatiinia sekoitettuna Osmo Worxiin. Kilpailun/harjoituksen jälkeen käytän Iso Worxia palautusjuomana, johon on sekoitettu kreatiinia. Nämä ovat pääasialliset ja tärkeät tuotteet, mutta minulta löytyy myös muita amino-tuotteita, joita käytän eri harjoituskausilla.

Mikä on lempituotteesi ja mitä hyötyä siitä on sinulle?
Minulla ei ole mitään lempituotetta, vaan minulle on kaikki tärkeitä ja mieluisia, mitkä parantavat suorituskykyä, sekä auttavat minua palautumaan nopeammin valmiimpana seuraavaan kovaan harjoitukseen.

Annemari kertoo, että lempparituote kesän 2021 aikana on ollut nyt Nutri Works Hydra WorX lämpimillä kesäkeleillä hikoillessa."