Pyöreämpi peppu scrunch-butt trikoilla!

Tämä hetken huikea hitti on scrunch-butt trikoot, joiden suosiolle ei näy loppua. Tältä uusin väri bright pink näyttää meidän upean Nicolan päällä. 

Mitä scrunch butt tarkoittaa?  

Scrunch eli rypytys ja butt eli peppu. Tästä nimi juontaa juurensa. Koska treenattu peppu on todellakin in ja pop, niin mahtavaa on, että näillä trikoilla pääsee sitä korostamaan. Kyseessä on melko simppeli kikka. Takapuolelle on tehty ompeleilla rypytys, joka korostaa kauniisti ja juuri sopivasti treenattua takapuolta. Täydellistä! Ei siis toppauksia tai muutakaan fyllinkiä vaan luonnollinen rypytys ja a'vot. Peppu näyttää heti paremmalta! 

Scrunc butt housuja on monella eri brändillä. Tässä suosikkeja: 

ICANIWILL Define Seamless scrunch trikoot nousivat heti suosituimpien kärkeen. Eikä ihme! Saumattomat trikoot korostavat kauniisti muotoja ja tuntuvat päällä superhyvältä. ICANIWILL trikoot ovat erittäin kestävät ja toimivat eivätkä nämä ole todellakaan poikkeus. 

ICIW Define Seamless Logo Scrunch tights on puolestaan ICANIWILL-logonauhalla varustettu rypytysmallinen trikoo. 

Nebbian värikkäät HERO-malliston NEBBIA HERO Scrunch Butt leggingsit ovat ihanan pehmeää kangasta ja rypytyksen ansiosta ne korostavat takapuolta todella kauniisti. Vaaleanpunainen ja tummalila väri ihastuttavat!

Mitkä ovat V-shape trikoot?

V-shape trikoissa puolestaan takapuolta korostetaan kauniisti V-mallisella leikkauksella. Myös tämä tyyli korosta kauniisti pyöreää peppua ja saa sen jopa näyttämään pyöreämmältä. Jälleen luonnollisella, kauniilla tavalla. 

ICANIWILL Scrunch V-shape tights yhdistyy V-malli ja rypytys. Ehkä juuri siksi musta trikoo on se kaikkein myydyin scrunch-malli meillä. Tähän malliin on kehitetty myös toinen väri, joka on valmistettu kierrätyskankaasta.  ICANIWILL Scrunch V-shape tights blue sininen piristää päivän kuin päivän! 

Kesällä 2022 saimme tähän mallistoon myös odotetut pyöräilyhousut eli bikersit sekä taskuilla että ilman! 

ICANIWILL Scrunch V-shape pocket bikers shortseissa on näppärät taskut! 

Sama malli on saatavana myös ilman taskua ja mustana ja sinisenä. Tässä sininen malli ICANIWILL SCRUNCH V-shape Bikers 

'

ICANIWILL Scrunch V-shape shorts on lyhyin malli. 

Toki kaikki laadukkaat treenitrikoot napakalla istuvuudella saavat pepun näyttämään pyöreältä ja hyvältä. Jos pyöreyttä haluaa entisestään korostaa, on scrunch butt oivallinen valinta. Näiden rypytys-mallisten trikoiden kanssa string-malliset alushousut ovat aivan must. Ne löytyy tottakai ICANIWILL alushousuista! 

Aminopörssissä on tilavat sovituskopit, hyvä fiilis ja hyvät hinnat. Tervetuloa sovittamaan myymälään tai tilaa nopealla toimituksella.