Parhaat alushousut treeniin

Parhaiden treenialushousujen ja parhaiden alushousujen resepti on mielestäni ihan samanlainen. Alushousujen ja stringien tulee istua kuin hansikas, ja siitä huolimatta ne eivät saa hiertää tai tuntua. On äärimmäisen ärsyttävää jos stringit hiertävät tai alushousujen tai hipsterien rajoja saa korjailla tai painella alaspäin - vieläpä treenin aikana! Ei tulisi kuuloonkaan!

Onneksi täydelliset alusvaatteet on helppo löytää. Ne löytyy nimittäin ICANIWILL brändiltä. Aminopörssin valikoimassa on nyt lähes kaikki ICIW alusvaatteet ja lähes kaikissa värivaihtoehdoissa!

Nappasin itse käyttöön ICANIWILL stringit, jotka kantavat nimeä Everyday Thong. Stringejä on tässä pakkauksessa 2 kpl. Kangas on pehmeä, miellyttävän tuntuinen ihoa vastaan ja hengittävä. Nämä stringit eivät hierrä yhtään ja pysyvät napakasti paikallaan. Käytän ICANIWILL trikoista (lempparit on ehdottomasti Ribbed Seamless -trikoot taskulla tai ilman) kokoa S. Define Seamless -trikoosta ottaisin koon XS sillä se on suurempaa kokoa. Stringeissä kokoni on S. Ne ovat juuri sopivat. Nämä stringit toimivat jopa niin hyvin, että käytän niitä paitsi trikoiden myös muiden vaatteiden alla. Eli treeni-stringien ei suinkaan tarvitse olla käytössä vain treenissä. Aivan yhtä lailla nämä stringit sujahtavat farkkuihin tai vaikkapa kesämekon kaveriksi sekä shortsien seuralaiseksi. Rajoistahan ei tietenkään tarvitse välittää, niitä ei stringeillä tule. ICANIWILL everyday thong string-mallista housua on saatavana mustana, valkoisena sekä pakkauksessa, missä on molemmat. 

Vaikka itse ihastuin tähän perinteiseen Everyday Thong-malliin, moni ICANIWILL fani tykkää melko uudesta invisible thong mallista jopa enemmän. Silkkinen kangas on kieltämättä tosi kiva. Näitä stringejä saa ostettua 3-pakkauksessa ja mustaa myös yksittäin. Värejä on ikisuosikki musta, mutta nyt myös valkoinen ja beige. Beigestähän sanotaan, että se kuultaa kaikkein vähiten läpi vaatteen kuin vaatteen alta. 

ICANIWILL Invisible Thong Black

ICANIWILL Invisible Thong white 

ICANIWILL Invisible Thong beige 

Jos string alushousut eivät vaan yksinkertaisesti ole sun juttu, on ICANIWILL Hipster-malliset alushousut loistava valinta. Hipsterithän ovat huippumuodikkaat ja kauniit. Rajat on leikattu kuten String-mallissakin niin, että ne kuultavat mahdollisimman vähän läpi. Jos mietit yhtään kahden koon välillä, valitse suurempi näistäkin.

ICIW Invisible Hipster

Ainoa "ongelma" ICANIWILL stringeissä ja alushousuissa on se, että ne ovat supersuosittuja ihan maailmanlaajuisesti. Kun niitä putkahtaa ICW varastoon, tulee olla nopea, jotta saa haluamansa määrän. Sitten joudutaan nimittäin usein odottamaan uutta satsia saapuvaksi. 

Nyt näitä ihanuuksia saa! Tilaa omasi HETI!