Resepti: Kuusenkerkkäjäätelö
Keväinen kuusenkerkkäjäätelö sopii lämpeneviin kevätpäiviin mainosti. Resepti sopii monelle, sillä se on maidoton ja gluteeniton!

  Kuusenkerkkäjäätelö
Maidoton, gluteeniton, proteiinipitoinen 
(2-3 annosta) 
  • 2 kpl  Kypsää banaania
  • 50 g  kookosmaidon paksua osaa
  • 20 g  Nutri Works Iso Worx heraisolaattia vaniljan makuisena 
  • 20 g  Kuusenkerkkiä 
Pakasta banaanisiivut vähintään 2h pakkasessa tai yön yli. Laita kulhoon jäiset banaanisiivut ja loput ainekset. Surauta sauvasekoittimella jäätelöksi. Koristele kuusenkerkillä ja nauti heti tai laita pakkaseen odottamaan herkuttelua.

Kuusenkerkkä antaa ihanan sitruksisen, minttuisen & pihkaisen makuelämyksen jäätelölle. Kokeile rohkeasti ja saat samalla kunnon annoksen luonnon omaa C-vitamiinia. Lisäksi se tarjoaa runsaasti A-vitamiinia, hivenaineita ja antioksidantteja sinun kehosi hyvinvointiin. 

Alkukesän terveisin
Outi