Treeni: Nesteytys kesällä!
Kesä on täällä, ja lämpö hellii meitä välillä enemmän ja välillä vähemmän. Mitä enemmän hikoilee, sitä enemmän menettää kehosta suoloja. Silloin voi tuntua, että pelkkä veden juominen ei riitä nesteyttämään kehoa tarpeeksi. Kesätreenissä onkin hyvä nauttia juomaa, joka sisältää elimistölle tärkeitä suoloja. 

 Yksi erinomainen vaihtoehto on Nutri Works Hydra Worx hiilihydraatti-elektrolyyttijauhe, joka sisältää elektrolyyttejä sekä vatsaystävällistä hiilihydraattia. Kun tuotteen sekoittaa Nutri Works EAA aminohappojuomaan, saa täydellisen treenijuoman! Maun voi valita EAA makujen mukaan joko raikkaana vihreänä omenana, makeamana trooppisten hedelmien makuna tai maustamattomana. Parhaimmillaan juoma on jääkylmänä, joten shakeriin vain jäitä ja kylmää vettä ja juoma matkaan mukaan! Tämä yhdistelmä toimii loistavasti paitsi kuumiin kesätreeneihin myös muihin kuumiin lajeihin! Esimerkiksi hot- ja bikram-joogassa lämpötila nousee yli 38 asteeseen ja kostea ilma lisää lämmön tunnetta entisestään. Siksi ihanan ja lämpöisen joogatunnin jälkeen olo voi olla vetämätön ja nuutunut, vaikka itse joogaharjoitus tuntuikin hyvältä. Nutri Works Hydra Worx -juoman ja Nutri Works EAA -juoman kanssa kuumajooga sujuu mukavammin, ja sen jälkeen jaksaa jopa pyöräillä kotiin lämpimässä säässä.   

Tässä kohtaa on pakko sanoa, että jos rakastaa kesähelteillä ulkoilua, paras hankinta on juomapullo, jossa vesi säilyy jääkylmänä aamusta iltaan. Siis oikeasti säilyy. Tähän omiaan on Hydro Flask -juomapullot. Itse otan ison pullon täyteen vettä jäillä niin rannalle kuin pitkille automatkoillekin, ja jokainen juo jääkylmää vettä (pikkutyttöä ja vauvaa myöten) pitkin päivää. Ongelmana tämän jälkeen on ainoastaan se, että pullo pitää muistaa ottaa mukaan! Haaleaa juomaa kun kukaan ei tämän jälkeen enää halua juoda. 

Lämpö ei siis missään nimessä estä kesätreenejä, vaikka mielestäni paras aika treenata kuumalla onkin aikainen aamu tai myöhäinen ilta. Huolehdi siis riittävän hyvästä nesteytyksestä, ylös ja ulos nauttimaan kesän treeneistä! Kesä on Suomessa kuitenkin aina liian lyhyt.