Proteiinirahka ohje

Proteiinirahka proteiinijauheesta on helppo valmistaa ja se maistuu herkulliselta. Aivan jälkiruoalta. 

Se ei sisällä lisättyä sokeria eikä gluteenia, ja sen voi valmistaa halutessaan erittäin vähälaktoosisena, kun käyttää laktoosittomia ja vähälaktoosisia maitotuotteita. 

Tästä annoksesta riittää noin kuudelle hengelle. Meillä kotona tästä tykkäsivät kaikki, joten kannattaa mieluummin varata hiukan liikaa kuin liian vähän. 

Meidän mielestä proteiinijauheista parhaiten tähän sopii ainoastaan stevialla makeutettu, laadukas heraproteiini. Voit toki käyttää myös vegaanista vaniljanmakuista proteiinijauhetta. 

Proteiinirahka resepti

  • 250g maitorahkaa (laktoositon)
  • 2dl kermaa (laktoositon)
  • 40g Nutri Works vaniljanmakuista heraproteiinia - Whey worX tai Iso worX sopivat molemmat erinomaisesti. 

Ohje: Vaahdota kerma sähkövatkaimella. Lisää sekaan maitorahka ja heraproteiini. Tarjoile omien lemppari lisukkeiden kanssa. Meillä tämä nautittiin tällä kertaa mustikoiden ja banaanin kanssa. Myös mansikka sopii erinomaisesti. 

Ainoastaan stevialla makeutettu Nutri Works heraproteiini tuo rahkaan ihanaa makeutta, eikä lisättyä sokeria kaivata lainkaan. 

Täydellinen kesäpäivän jälkkäri tai herkku reippaalla annoksella proteiinia.