Proteiinipatukat testissä

Protskupatukka - eli proteiinipatukka on helppo ja nopea tapa saada hyvää energiaa ilman turhaa sokeria. Ne ovat käteviä välipaloja ja (ainakin teoriassa) korvaavat suklaapatukan.

Muistikuvat ihan ok:lta maistuvista protskupatukoista ovat kuitenkin tiukassa. Jos proteiinipatukka ei ole niin hyvä kuin lupaa, eihän sitä toki halua suklaapatukkaa sillä korvata.  

Päätin pitkästä aikaa antaa protskupatukoille mahdollisuuden. Uusia patukoita on tullut markkinoille ovista ja ikkunoista, ja palautteen perusteella ne ovat juuri sitä mitä lupaavat: herkullisia ja käteviä suklaapatukankorvikkeita ja loistavia välipaloja. 

Ensin päätin kokeilla niitä patukoita, mitä kaikki kehuvat. Eli niitä, mitä asiakkaat hakevat aina uudelleen, ja joiden sanotaan muistuttavan oikeaa karkkia ja suklaapatukkaa. 

Kokeilin seuraavia patukoita:

Aloitin jokaisesta mausta minua eniten kiinnostavalla ja aion jatkaa tätä kokeilua nyt jatkossakin! Makuvaihtoehtojahan on vaikka kuinka paljon!

Barebellsista valitsin Marshmallow maun. En siksi, että nimi kiinnosti vaan siksi, että mieheni kehui tämän maun maasta taivaaseen. Ja oli oikeassa! Heittämällä paras proteiinipatukka mitä olen koskaan maistanut. Maku on makea, mutta ei liian makea. Vaahtokarkkimaisuus on juuri sopivaa ja ihana rapeus suorastaan ilahduttaa. Todella hyvä patukka! Tämän jälkeen oli vaikea jatkaa muiden patukoiden maistelua, sillä olisin halunnut syödä tämän päivittäin. En malta odottaa, että pääsen maistelemaan Barebells muut patukkamaut! Vahva suositus siis tälle. 

Kolmanneksi testiin pääsi FAST RoX patukka. Valitsin perussuklaan, Dark Choco Crispin, sillä tykkään tummasta suklaasta. Tästä ei kuitenkaan tullut suosikkiani, sillä tummaksi suklaaksi odotin tummempaa ja täyteläisempää makua. Sanoisin tästä patukasta, että se oli ihan ok, mutta ensi kerralla valitsen vähän erikoisemman maun Rox patukoista. Rapeus ja suuntuntuma on tässäkin patukassa erinomainen. 

Mitä iloa proteiinipatukoiden nauttimisesta on?

  • Ne maistuvat todella hyvältä! 
  • Makeanhimo väistyy 
  • Proteiini pitää nälkää pitempään
  • Proteiinista on hyötyä lihaskasvuun, loistava välipalaidea treenaajalle
  • Suklaapatukan korvikkeena - todellakin toimii
  • Saatavana myös suurena laatikkona, edullinen vaihtoehto! 

Aion jatkaa kokeiluani ja kirjoittelen niistä lisää myöhemmin. On suorastaan kutkuttavaa kokeilla päivittäin eri proteiinipatukkamakuja, jotta löytää omasta mielestään sen parhaan patukan. Näistä kolmesta vaihtoehdosta löysin jo yhden sellaisen, jota ostan mielelläni kokonaisen laatikon. 

Aminopörssin valikoimassa on todella paljon erilasia proteiinipatukoita ja laajennamme valikoimaa jatkuvasti toiveiden mukaan.