PicSil Hyppynarun valinta

Espanjalainen PicSil valmistaa erityisesti toiminnalliseen treeniin sopivia hyppynaruja. 

Seuraavilla PicSil ohjeilla löydät oman PicSil hyppynarusi.

Mitä odotat hyppynarulta?
Neljä PicSil hyppynarumallia on suunniteltu erityyppisille urheilijoille. Aloittelijasta lähtien aina huippu-urheilijoille. 

Muoviset hyppynarut: ABS hyppynaru ja Spix hyppynaru

Aloittelijoille PicSil suosittelee Picsil ABS hyppynarua. Muovisena ja laakeroituna se on täydellinen aloitukseen ja edullinen. 

PicSil Sphix hyppynaru on sekin muovinen. Siinä on kaksinkertainen laakeri, minkä ansiosta se on erittäin nopea ja ABS hyppynarua kevyempi. Lisäksi siinä on ergonomiset kahvat. 

Alumiiniset hyppynarut Anna hyppynaru ja Bee hyppynaru

PicSil Anna ja PicSil Bee hyppynarut ovat monipuolisemmat, alumiinista valmistetut hyppynarut. Molemmissa on ergonomiset kahvat. 

PicSil Anna-hyppynaruun voi lisätä painoja, joka parantaa pitoa ja hyppyjä. PicSil Bee hyppynaru on suunniteltu niille, jotka etsivät suorituskykyä. Sen avulla voi hyppiä kevyesti ja erittäin nopeasti. Se on myös Anna-hyppynarua kevyempi ja itsesäätyvä hyppynaru.  Fast Bee Rope New Edition on Bee Ropesta vieläkin nopeampi versio! Nappaa tämä, jos haluat nopeimman ja suorituskykyisemmän hyppynarun.

PicSil Heavy Comba on uusi hyppynaru, mikä on painava. Sen etuna on lihasten hyppimisen muuttuminen raskaammaksi. Siksi lihakset kehittyvät hyppiessä paremmin! 

Tarvitsetko erityistä hoitoa?
Hyppynarut kärsivät treenissä melkein yhtä paljon kuin me: heitämme ne maahan, astumme niiden päälle, laitamme ne pussiin hikisten vaatteiden kanssa, kelaamme ne millä tahansa tavalla, lyömme niitä jaloillamme... Huhhuh.. Hyppynarut ovat kovilla. 

Hyppynarut eivät kaipaa hemmottelua, mutta pari kertaa vuodessa pieni puhdistus ja hieman rasvaa laakereihin ei ole huono idea.

Alumiini vai muovi?
Alumiinisilla hyppynaruilla on se etu, että ne eivät katkea, jos käsipaino putoaa niiden päälle. Muovi voi rikkoutua. Muuten ei ole suuria eroja kestävyydessä, luotettavuudessa tai keveydessä.

Alumiiniset kaksoislaakeroidut hyppynarut ovat nopeampia kuin muoviset. Tämä johtuu siitä, että alumiinirakenne on säädetty mikroniin ja laakereissa ei ole löysyyttä, mikä tarkoittaa enemmän nopeutta.