Parhaat Oversize T-paidat naisille

Oversized on jo pitkään ollut trendikästä. Mikä on vaan loistojuttu! On ihana pukeutua napakoihin, täydellisesti istuviin trikoisiin (mun kohdalla aina vaan ICANIWILL trikoisiin, jotka on musta vaan parhaat trikoot)  ja nakata päälle iso T-paita.

Pakko myöntää, että käyn usein mieheni vaatekaapilla. Tykkään miesten isoista T-paidoista, sillä kangas on laadukas, materiaali pehmeää ja paidat kestävät käyttöä. Ongelmana on (paitsi, että mieheni ei tykkää tästä yhtään) se, että mieheni on minua huomattavasti isompi, kuten kuvasta näkyy.. L ja XL kokoiset t-paidat eivät vain mitenkään toimi hartialinjasta S-kokoiselle sirolle naiselle. 

Höpöttelin tässä juuri ihanan yhteistyökumppanimme women's physique suomenmestari Ulpun kanssa ja hän oli tilaamassa meiltä Better Bodies miesten t-paitoja koossa S. Miten loistava idea! Tästä innostuneena haluan jakaa tämän loistoidean kaikkien naisten kanssa, jotka etsivät laadukkaita oversize t-paitoja naisille! 

Eli, kun haluat oversized t-paidan, mutta et löydä sitä naisten osastolta, siirry miesten puolelle! Jos olet kokoa S, valitse pienin mahdollinen miesten T-paita. Olen itse kokoa S ja miesten S on minulle juuri sopiva oversized -malli. Samoin Ulpulla! 

Eli tervetuloa meille myös naisten oversized T-paitaostoksille miesten t-paitaosastolle.